Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nagyon rég azon töprengek,hogy mi legyen az élet célom. Visszagondolok arra,hogy mindig is az volt az álmom,hogy kijussak amerikába. És arra jutottam,miért is ne legyen az a életcélom,hogy ott letelepedjek,nyelv megyen,talpra esett vagyok szerintem bármit megtudok csinálni bármi áron,rengeteg emberrel beszéltem a kijutással kapcsolatosan és az kint maradáson,akár legálisan akár nem. 21f vagyok,hazám felvidék ahol lehetőség kb 1x kevesebb mint Magyarországon. Család kicsi,maximum barátok,de annyi áldozatot kell hozni. Olyan 25+ évesen szeretném ezt elkezdeni,addig is az anyagiakat rendbe szedni,tudom kell vagy 3-5 év kint hogy a 0-ról tudják kezdeni már valamit magammal. De ez mind rendben van.

2017. dec. 5. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

baromsag, de majd kinovod

mondjuk ha nagyon szereted a kolbaszt akkor erdemes kuzdeni a celodert

2017. dec. 5. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

az gondolom hogy fiatal vagy meg es barmit el tudsz erni ha valamit nagyon akarsz

tovabba azt gondolom, hogy erdekes olvasni az irasod, kierezni belole a tajszolast (nem bantasbol irom!)

korodnal fogva te meg nyugodtan probalkozhatsz a tabori vezetessel, ez nagyon jo lehetoseg arra, hogy kijuss, kicsit korul nezz es a nyelvet gyakorold es uj embereket ismerj meg es meg egy kis penzt is ossze tudsz gyujteni belole

mindenkinek azt tanacsolom, akik otthon a fotelbol abrandoznak, hogy tessek eloszor kijonni es korul nezni

nem egy, nem ket magyart ismerek, akik kijottek azzal a szandekkal, hogy majd itt letelepednek, de par honap mulva hazamentek, mondvan ez nekik nagyon nem jon be

pedig ok is ugy indultak, hogy huuu, amerikaaaaa, minden almuk...

nem mindenkinek jon be az itteni elet, de ezt ne akkor tapasztald meg mikor legeloszor kijossz azzal a cellal, hogy itt akarsz maradni, mert nagy csalodas lesz

eloszor gyere ki mint taborvezeto, diak-cseres, vagy turista

2017. dec. 5. 23:09
 3/7 D. Brasco ***** válasza:
Ne aggódj...pár év és majd kinövöd ....
2017. dec. 6. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

Amerika már régen nem az, aminek gondoljuk. Ezt én is megtapasztaltam, én is sokat küzdöttem azért, hogy cserediákként, vagy más módon hosszabb időre kijussak. Végül nem jött össze, de amint volt elég pénzem kimentem turistaként egy hónapra. Nagy csalódás volt.

Az jó ötlet, hogy menj ki valami képzésre, táborba, aztán majd meglátod. Az, hogy mi az életcélod, majd egyszer csak bevillan. Azt nem lehet ilyen nagyon tudatosan, a fotelből kitalálni. Én úgy 40 körül jöttem rá, hogy igazán ki vagyok és mit akarok ezen a bolygón. Előtte csak sodródtam, kerestem a helyem.

2017. dec. 6. 09:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Érdekes,belegondolok igaz,hogy először meg kell tapasztalni/ismerni,hogy milyen is a kinti élet. Nagyon jó ötlet,hogy valamilyen csoporttal kijutni,ez nálam is megoldható lenne,egyik ismerősom zumba oktató és az egész világba járnak előadást tartani,ki juthatok vele mint saját dj..stb.
2017. dec. 6. 15:01
 6/7 anonim válasza:

Én is éltem külföldön, igaz nem Amerikában... Viszont számomra a legrosszabb az volt, hogy rettentően hiányoztak a barátaim és a családom és valahogy beilleszkednem sem sikerült, így hát 3 év után hazaköltöztem.

Egyébként én is felvidéki vagyok és ha nem lenne a sok magyargyűlölő ember, nem is lenne vészes ez az ország. (Persze ez csak személyes vélemény.)

2017. dec. 7. 09:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Van benne valami,amerre én lakom,nincsenek magyar utálók,1000emverből 1-2.

Merre lakol?

2017. dec. 7. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!