Hogyan lehet kijutni ha valaki a US-ben szeretne élni? Mi kell hozzá?
Az amerikai parod ker neked K1 vizumot aminek a feltetele h az utobbi 2 evben szemelyesen talalkoztatok es bizonyitani is kell hogy egyutt vagytok. Mire ez a vizum meglesz addigra kb 1000 dollarba fog kerulni mert van kerelemnek dija, orvosi vizsgalat, kovetsegi interju elott is kell penzt fizetni, utazasok,foto, postazgatas... Ez idoben fel even belul lezajlik.
Aztan usaba torteni belepes utan hazassag, a legolcsobb is kb 100 dolcsi plusz masolatok a hazassagi levelhez darabja 10 dollar ami nevvaltoztatashoz, zoldkartya kerlemhez fog kelleni.
A zoldkartya kerelem kb 1.200 dollar plusz egyeb koltsegek mint postazas, foto,stb. A folyamat kozel 1 evig is eltarthat. 2 evre ra ujabb kerelem 10 eve zoldkartyahoz ami ha jol tudom mar nem faj olyan sokba.
"Evidence of relationship with your U.S. citizen fiancé(e)"
De ez alatt mit értenek? Hogy lehet bizonyítani egy kapcsolatot? Bocs, én tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, kérdezek én mindenhol mindent...
Egy biztos;
Semmi esz nem kell ahhoz hogy az USA-ban elj.
Csak a hulyek maradnak itt orokre.
Nekem boven eleg volt az elmult 30 ev, ez a vilag lebutabb orszaga, korrupt igazsagszolgatatassal, minosithetetlenul rossz oktatassal,
Tokeletes IDIOCRACY, ha nem tudod mirol beszelek nezd meg a filmet.
Mi is menekulunk innen ahogy csak lehet.
Aki marad, jon elvezzek bohoc trumpot es a tobb idiotat, megerdemlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!