Aupair év alatt házasság? Hogyan?
Azt hallottam, hogy otthonról kell intézni a papírokat ha házasságot akarsz kötni egy amerikaival, de mi van akkor ha te éppen aupair vagy kint?
Egy youtubos így ment férjhez. Ő nem hiszem, hogy hazament...
1 hónapja vagyok kint még nem aktuális, csak ismerkedek egy sráccal, csak érdekel :)
Nem egy youtubeos ment igy ferjhez :D
Elvileg meg lehet csinálni a statuszmodositast barmilyen vizummal még estaval is ha hazas vagy de a hivatalosan K-1 vizum kell, tehat hazamesz az aupairkedes utan es a jegyesed kervenyezi neked a vizumot es fel even belul megvan, kimesz, utana hazassag es zk.
De azert ne hazasodj 1 honap utan azert h kintmaradhass. Interju is lesz valoszinuleg ahol megkerdezik honnan ismered a ferjed, miota, stb stb.
Nekem K-1et kert a felesegem aki akkor menyasszonyom volt bar en nem voltam aupair soha. Jelenleg zk-ra várunk.
Szóval rámásztál az elő szembejövő gyanútlan pasasra?!
Igazi szerelmi házasság lesz.
Ha haza akarsz menni akkor miert hazasodnal amerikaival?
Esetleg kereshetsz amerikait aki szivesen elne europaban es viszad magaddal, kesobb meg osszehazasodtok.
Klaudia tuti erdekhazassagban van. Mondta is hogy o direkt kulfoldi ferjet keresett es mindenfelekeppen amerikaban akart elni, ezert is ment ki aupairkent. O volt aki kezdemenyezett a ferjenel :D
Meg belement a mormonos vallasba amirol koztudott h amerikabol jonnek, legalabbis sok mormon van usaban.
Igen mert mormonok kozt sok amerikai volt es azokkal ismerkedett, mar akkor erdekelte usa.
Lattam a videoit korabban de az ujakat nem nezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!