Mennyibe kerul egy fore egy utazas az USA-ba?
10 napos
Miami Florida vagy New York
sajat szervezesben es/vagy irodaval?
òriási külömbség lehet egy egy utazás között.
EGy utazást úgy a legjobb elkezdeni szervezni, hogy egy utazási iroda ajánlatait, szervezett utakat megnézed a kitüzött célországba. Àt ovlasod, hogy az árban mik vannak benne, mennyi idöre, milyen kategóriás szállás stb...
Majd elkezdesz a célországba repjegyeket nézni, és szállásokat. Ha van kitüzött célod akkor megnézed, hogy oda a belépöjegyek, egy egy egyéni út oda mennyibe kerül hozzá pontosan...
Örülök, hogy nem volt hasznos a válaszom :) Biztos valaki más jobban tudja, hogy mennyibe került az utam.
Egyébként a kérdés második felére válaszolva, természetesen saját szervezés volt az egész. A szállodával nagyon nagy mákon volt, már Long Islanden volt, de 2 metro megállóra Manhattentől, és kifejezetten olcsó is volt. A repjegyet 110-ért vettem meg 5 hónappal az utazás előtt. Kint pedig kb kajára meg szuvenírekre költöttem csak. Néhány helyre bementem mondjuk, ami fizetős volt, pl Madame Tussauds, 9/11 Múzeum, Top of the Rock.
Egyébként sok volt a 10 nap, 7 is elég lett volna. Miamiban el sem tudok képzelni 10 napot, ott még nézni se igen van mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!