USA-ban hol érdemes kezdeni?
Eselytelen. Illagalisan nem tudsz jogsit szerezni(par allamban lehet de nem azonnal ahogy odakoltozol). Bankszamlat se tudsz nyitni ha nincs zöldkártyád.
Feketen kb 10 dollart kaphatsz zsebbe orankent de az alberletre elmegy kb 700-800 dollar vagy meg tobb. Ertelmes autot nem kapsz 3000 dollar alatt.
Ha beteg leszel akkor az nagyon sokba fog kerulni, foleg ha nincs biztosításod.
Csak egy fogkorona 1000 dollar felett van.
Inkabb probalkozz europaban ha penzt akarsz gyujteni
en ugy gondolom a mai napig a legjobb eletszinvonalt az USA polgarai elvezik
nehez kijutni, nehez ott boldogulni de ha sikerul nagyon kellemes eletet tudsz ott csinalni
europaba konnyu kijutni, konnyu munkat vallalni de nehez lesz mert nyugat europaban az eletstilus teljesen mas mint az USA sokkal kevesbe liberalis
Én most jöttem ki es folyamatban vannak a papírok de ameddig nincs meg legalább a munkavállalásim addig semmit se tudok csinálni.
Bankszámlához kérik a zoldkartyat, ha nincs meg akkor bukta. Talan nehany banknal eleg az utlevel.
Jogsihoz legalabb munkavallalasi engedely kell vagy egy masik dokumentum amit belepeskor adtak es kb 3 honapig jo, ha ezzel megcsinálom a jogsit akkor meghosszabbítani csak a munkavallalasi utan lehet ami akar fel evig is eltarthat ameddig kikuldik...
Fekete munkaert adnak kb 10 dollart orankent ami havonta kb 1600 dollar.
Ebbol lejon a kocsi biztositasa ami amerikai jogsi hijjan jo magas lesz kb 140 dollar havonta mert nem lesz driving recordod kulfoldi jogsival. Magyar jogsi kb 1 evig jo itt.
Ertelmes lakas legalabb 750 dodo de ez nagyon az alja.
Eddig maradt 710 dollarod kajara, benzinre, rezsire, telefonra, internetre, tisztalkodo es tisztitoszerekre es meg gondolom felretenni is szeretnel.
Auto ami beindul az legalabb 1000 dollarba kerul es e nelkul nem is vesznek fel dolgozni hogy nincs kocsid.
Auto karbantartast nem is szamoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!