Szerintetek ez így lehetséges? (bővebben lent)
Természetesen lehetséges, viszont turista vízumot én úgy tudom nem igazán lehet a végtelenségig hosszabbítgatni, letelepedési engedélyt pedig baromi nehéz kapni. Ha feketén vagy kint, akkor pedig könnyen kitoloncolhatnak az országból, és ki is tilthatnak. Persze mindez függ az államtól, és pontosan nem is vagyok otthon ezekben, talán majd valaki okosabb lesz. :)
A terveid, és céljaid nagyon szépek, kérdés hogy mi lesz belőle. :) Ezzel úgy számolgass, hogy mire befejezed az egyetemet 22-24 vagy még idősebb leszel, aztán dolgozol pár évet itthon vagy külföldön, akkor már 27-8 vagy még idősebb. Ilyenkor azért a lányok többsége elgondolkodik azon, hogy családot alapít, pláne ha partner is van hozzá! Kalkuláld bele, hogy lehet olyan párod lesz, aki nem szeretne olyan távol menni, lehet hogy x helyen dolgozol Európában és ott ismered meg, és jónak látod annyira az ottani helyzetedet, hogy inkább őt választod, mint a gyerekkori álmaidat :)
Az ilyeneket bele kell kalkulálni... azt is hogy nem csak anyagilag, de lelkileg is iszonyatosan megterhelő ennyire messzire költözni, az első hónapokban iszonyatos. Kint nincs senkid, kezdetben nem ismersz senkit...
Mindezek ellenére, nagyon jó hogy ilyen komoly céljaid vannak, én csak azt kívánom, hogy kövesd őket, próbáld megvalósítani, és tanulj rengeteget! :)
Nagyon fontos,hogy az embernek legyenek álmai...az viszi előre és az motiválja.
Én is így voltam ezzel...csak én egy kicsit közelebb Spanyolországba akarok költözni.16 éves koromban kinnt keztem dolgozni és megszereztem rá a pénzt és megtanultam a nyelvet is.Most főiskolán tanulok és 2éven belül kiköltözöm.Párom is tart velem ez a legjobb benne.
Téged is csak bíztatni tudlak.Az álmok adják az erőt.És sok sikert!Nem elérhetetlen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!