Mi a véleményed az Usa-ban élő afro-amerikaiakról?
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 18:59
1/6 anonim válasza:
én csak jó fejekkel találkoztam mikor fél hónapot ott töltöttem
szóval összességében, miért kellene egy egész csoportot megbélyegeznem?
ja, meg kettőtől kaptam ingyen mixtape cd-t is :D
2/6 anonim válasza:
Olyanok, mint itt a cigányok, csak azok között nagyobb %-ban van értelmes "ember".
3/6 anonim válasza:
Rengeteg ember fekete az USÁ-ban, minden társadalmi réteg megtalálható közöttük.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, miert pontoztatok le a masodikat, remekul osszefoglalta, es az en ertelmezesemben nem is serto a feketekre nezve: leginkabb ok kepviselik a legcsorobb reteget, ezert bunozok is beloluk vannak tobben, a gyuloletuknek, hatranyos megkulonboztetesuknek mely gyokerei vannak az ottani kulturaban, ebbol az ordogi korbol nagyon nehez kitorniuk.
6/6 anonim válasza:
Valamiert az el bennem h agresszivak es felelmetesek de tudom hogy van koztuk normalis ember is.
Akik a boltban, etteremben dolgoznak azok tok normalisak. Az utcan lehet parat latni lelakott kocsiban, csillogo felnikkel, ezek tipikusan "fekete" autok.
Amugy van egy olyan sztereotipia hogy nem tudnak úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!