Az amerikai hajléktalanok "étterme" tényleg a mcdonalds?
Egyes helyeken ezekbe a gyors kajáldákba csak a legszegényebbek illetve a hajléktalanok járnak ?
Kalifornia és a hasonló államokra gondolok ahol a hideg elől legalább védettek.
Kb 2 hete meg ma is voltam de nem lattam hajlektalant, sot eleg jo kocsikat latok a parkoloban.
Igaz h olcso a kaja meg nem egeszseges de az amerikaiak tul anyagiasak ahhoz hogy csak lazan szorjak a penzt napi, heti szinten normal ettermekben meg akkor is ha megtehetnék.
Kerdezo, az utolso valaszodbol egyertelmuen leszurheto, hogy nem ertetted meg a Kaliforniaban elok valaszat, marmint, hogy a kaliforniai mekikbe NEM a hajlektalanok jarnak, hanem azok, akik meki kajat akarnak enni.
Amugy meg nem csak a hajlektalanoknak van jobb sorsa...csak hogy tudd.
#15(kérdező)
""válaszokból leszűrhető hogy az amerikában élő hajléktalanoknak jobb "sorsa" van mint az itthoniaknak""
ez elég "egyértelmű"Abba bizots lehetsz hogy a magyar hajléktalan az nem mc donaldsba eszik.
De azt is mgkockáztatom hogy még az amerikai hajléktalanoknak jobb soruk van odakinnt mint itthon az "átlag" magyarnak .Szerinted a magyarok többsége itthon mikor teheti meg hogy Mcdonaldsba,fast food restaurantba vagy "eat-as-you-go" ba járjon kajálni?Évente egyszer? Vagy soha? Eat-as-you-go ból talán csak egy van magyarországon ,budapesten a trófea. Soha életben nem ettem még ott mivel nem engedhetem meg magamnak.Az amerikai hajléktallanok valami támogatást vagy benefit-et bizonyára kapnak az államtól ha megtehetik azt hogy a mcdonaldsba kajáljanak .De nem kötelező fizetniük érte,mivel amit nemadnak el a nap végén az kirakják kukába ,az meg ingyen van nem igaz, Meg ott még lehet dumpster diving-olni is .Supermarketek is kidobnak egy csomó jó kaját .
A kaliforniai mekikbe sokkal nagyobb számban fordulnak elő hajléktalanok.Nyilván a legolcsóbb dolgokat veszik egyértelmű de akkor is jobb a helyzetük legalább ennyivel.Kivéve azokat a csöveseket nem sajnálom akik kerek-perec kiírják egy kartonlapra hogy ne kajára adjanak neki pénz hanem fűre...
Olyanra is sokszor van példa elvileg hogy más államokból a hideg elől menekülnek el.
Alap hogy jobb sorsa van ott az embernek.
Falusi vagyok a legközelebbi meki 50km :D
De megmondom őszintén nekem nem ízlik egy két eldugott noname helyen is jobb a hamburger.Aki ezeken szocializálódott annak biztos ízlik hát én nem rajongok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!