Barkat kérdése:
Nektek jól kezelte a Neckermann a panaszt?
Figyelt kérdés
Az 5-ös erősségű hurrikán érkezése napján még azt szerették volna ,hogy repüljek Dominikára. Ott már evakuálták az embereket. Természetesen nem mentem. A neckermann nem akar új utazást adni csak ha ráfizetek. Pedig már fél éve foglaltam ezt is. Most kb 300ezer Ft-tal több lenne. Meg éri őket megtámadni?2017. szept. 13. 08:05
1/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ilyen vis maior jellegű dolgoknál (árvíz, hurrikán, földrengés, vulkánkitörés) mindig eleve úgy van megírva a szerződés, hogy ne kelljen fizetniük... :/ ha nekik akarsz menni, érdemes előbb megkérdezni egy ügyvédet, nem csak a GYIK-et.
2/3 anonim válasza:
Hurrikàn sajnos vis maiornak számít, így az iroda mentesül a felelősség alól, ami egyébként rá hárulna ha nem teljesítene.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Beszéltem ügyvéddel. Egy hivatalos levelet megér. Maximum elutasítanak. Pénzt tegnap visszakaptam. :)
2017. szept. 14. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!