Milyenek ezek a helyek? Érdemes megnézni?
A párommal 10 éve nem voltunk nyaralni mert erre az útra gyűjtögettünk. Kaliforniába megyünk 8 napra egy körútra. Ezek a helyek tényleg nagyon szépek? Érdemes megnézni?
Universal Studios
Sea World
Calico szellemváros
Grand Canyon
Death Valley
Yosemite Nemzeti Park
Szerintem mind szar.
Tényleg ennyire hülye vagy kérdező? De inkább kamu.
Nem értem miért kell lehulyézni!Sztem ez egy normális kérdés?Neked ,hogy esne ha lehulyéznének?
Kedves kérdezo!Igaz én még nem voltam az államokban ,de sztem nagyon szép helyek ezek viszont 8 nap kevés lesz.Ki kell hagynotok valamit mert ennyit semmiképpen se tudtok végignézni ,hacsak nem futtában.A nemzeti parkokra már magában az 1 nap kevés.De ti tudjátok.Én nyár végén megyek 1 évre és remélem megtudom majd nézni ezeket a helyeket.:)Kívánok nektek szép és kellemes utat!Ja és majd megírhatnád ,hogy milyen volt:)
Hát aki a Grand Canyon-ra megérdezi hogy érdemes e megnézni az hülye.
Mellesleg az nem is Kalifornia.
Hello!
Ne is torodj az ilyen bunko hozzaszolokkal.Csak az irigyseg beszel beloluk.Én mint au pair megyek ki és nagyon várom:)remélem mihamarabb el tudom intézni a dolgokat.A kirandulasotok biztos nagyon jo lesz..sok sikert kivánok nektek hozzá..:)
Hát koszike remélem igazad lesz.Vannak kulonbozo magyar cegek akik ezzel foglalkoznak pl.ezen az oldalon is olvashatsz rola [link]
Sztem egy nagyon jo lehetoseg es aranylag olcson ,hogy kint tanulhass ,elsajatithatod az angol nyelvet es fokent hogy megismert saját magad es kiismerd a határaidat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!