Amerikában au-pairkedés?
Szeretnék egy pár év múlva au-pair lenni Amerikában. Érdekelnének tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Tényleg ők fizetnek mindent? Észak-Amerikán belül melyek a legbiztonságosabb helyek? Mit jelent az hogy 6 kredit? (Tanulással kapcsolatban.) Ezek nagyon távoli álmok, még csak gimnáziumba járok. Miket hallottatok az au-pairkedésről?
15/L
Szia!
Nekem a család fizetett mindent valóban, de nem árt ha van megspórolt pénzed is.
Volt először New Yorkban egy 4 napos képzés, onnan utaztam tovább Pennsylvaniaba.
Ergo nem árt ha jól beszélsz nagyon angolul, én mielőtt kiutaztam kb 4x beszéltem telefonon a családdal, meg sok emailt váltottunk, az angolra nagyon gyúrj rá mindenképp.
Ja és ami fontos: Amerikába kötelező a nemzetközi jogosítvány indulás előtt, szóval azt is csináld meg és legyen minél nagyobb vezetési tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!