USA-ba tartó gépre felvihető elektromos cigaretta?
A hivatalos helyen erdeklodjel mindig mert itt sok olyan ember van aki nem tudja es hozzaszol.Csak a kezipoggyaszba szabad vinni.Ez az usa allami oldalrol van.Szigoruan tiltjak hogy a leadott borondbe tedd.
"mert itt sok olyan ember van aki nem tudja es hozzaszol"
en mondjuk pont egy olyan ember vagyok aki itt el es nemreg vendegul latta a rokonait, akik a feladott poggyaszban hoztak magukkal az e-cigijuket...
de csinald azt amit a hivatalos oldalon irnak
Tudjuk hogy itt laksz mert szereted kihangsulyozni sokszor az irasaidban,de azert mert ok ugy hoztak nem azt jelenti hogy szabalyos.
"szereted kihangsulyozni sokszor az irasaidban" es ez miert is faj neked?
Ha nem irnam, hogy itt elek, akkor a kerdezok gondolhatnak, hogy olyan fotelbol szajhosko, USAt filmekbol ismero ember vagyok mint itt a valaszolok kozul sokan. Belatom, ezt az elektromos cigi dolgot beneztem, mert nem hivatalos oldalrol szedtem az infomat, hanem sajat tapasztalatbol.
Ha te is itt elsz nem ertem, hogy miert foglalkozol azzal, hogy en kiirom, hogy itt elek? Ha pedig nem itt elsz... akkor ertem miert bant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!