Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mondanátok nekem New Yorkban...

Mondanátok nekem New Yorkban olyan látnivalókat, amik tényleg kihagyhatatlanok?

Figyelt kérdés

Szabadság-szobor, Empire State Building, Central Park, Times Square alap, ezeken kívül érdekelnének még olyan dolgok, amiket bűn lenne kihagyni ha sikerül eljutnom oda :).

A ,,google a barátod" és további megjegyzésektől légyszi kíméljetek :D. Tisztában vagyok vele, hogy ezer meg egy ilyen oldal van hogy ,,10 legszebb látnivaló" stb, engem inkább az emberek véleménye érdekelne, akik már jártak ott, hogy mit érdemes megnézni, és mi az, ami elhanyagolhatóbb, hiszen csak egy hetem fog rendelkezésre állni :).

Köszönöm szépen!

2017. jún. 6. 11:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Királyok vagytok! Köszönöm a részletes válaszokat! Mindenképp utánanézek ezeknek a dolgoknak és összeállítok egy listát a legjobbakról. :)
2017. jún. 7. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!