Hol tudok kártya nélkül hotelszobat foglalni?
Bookingon be lehet állítani de nem találok semmit.
Június 5 és 21 között mennék New Yorkba.
Sehol nem írtam, hogy nincs kártyám, hanem hogy hol tudok kártya nélkül szobát foglalni.
Van kártyám, csupán készpénzben szeretnék fizetni és nem akarom hogy zárolják az összeget a kártyán.
Egyébként a hamis kártyaszám működött.
Az a baj, hogy ellenőrzik a kártyát, és ha nem jó, először felszólítanak, hogy javítsd, ha nem teszed meg gyorsan, törlik a foglalásod.
Úgy értettem, hogy Amerikában kártya nélkül nem vesznek emberszámba.
En expedian szoktam szobat foglalni az USAba.
A legtobb hotelnel, amikor kartyaszamot kernek, azt csak azert teszik, hogyha nem jelensz meg (vagy tul keson torlod a foglalast) akkor leveszik buntibol egy ejszaka arat.
Ha megjelensz es szolsz, hogy KP-val fizetsz, akkor nem fognak semmit levonni a kartyarol.
Mondjuk olyan hotellel is talalkoztam expedian, aki elore kerte a fizetest, es akkor le is huzzak aznap a kartyadat, hiaba hogy pl. csak 2 honap mulva lesz az utazas.
Keresgelj, ha talalsz olyat, ahol nem kell azonnal fizetni, akkor valaszd azt.
Amikor az oldal azt irja a foglalasnal, hogy fizetni majd a helyszinen kell, akkor nekem meg soha nem zaroltak semmit a kartyamon. A booking lehet hogy mas.
Amugy megeri megnezni a kivalasztott hotel oldalat is, mert lehet hogy az osszeg ugyanannyi, mint a kereso oldalakon.
Egy normális USA motelben-hotelben nem tudsz készpénzzel fizetni. Itt élek, sokszor és sok államban volt már szállásom, de a legtöbb normális szálláson nincs cash fizetés az esetleges rablások miatt, valamint az olyan károk miatt, hogy a kedves vendég ellopja a törülközőket és a hajszátítót, de ez csak a távozása után derül ki.
A gagyi szállásokon, ahol az illegálisok élnek nagy többségben, ott tudsz fizetni kp-vel, de oda vigyál magaddal csótány- és hajtetűirtót és az ágyi poloskák miatt utána dobd ki a ruháidat. Viszont ez utóbbi szállások nincsenek fent az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!