Ezt meg lehet csinálni az USA-ban?
Sajnálom, hogy 3 napos késéssel válaszolok, de remélem azért még olvasod Mucika! Ha figyelmesen végigolvastad volna a kérdést, akkor tudnád, hogy nem azt írtam, hogy a repülés élményéért, hanem azt, hogy a repülés élményéért az USA-ba. Pont. Ez egy kikötés. Fel bírod ezt fogni? Az USA-ba.
A világ működésének meg nem tudom, hogy mi a f@@sz köze van a kérdéshez, mindenesetre többet tudok a világ dolgairól mint te arra mérget vehetsz. Én nem sértődök meg mert akinek annyi esze sincs, hogy normálisan elolvassa és értelmezze a kérdést én azon max csak röhögni tudok. Viszont sokat olvasgatni inkább neked kéne például a kérdésemet, talán akkor rádöbbennél, hogy mi is a kérdés valójában. Segítek! Nem az, hogy érdemes-e az USA-ba repülni 1 napra. Rohadtul nem... Amúgy 25 vagyok.
'Látszik, hogy a kérdező se állt kétszer sorba észért'
Az látszik, hogy te nem álltál sorba észért egyszer sem pont mint a 9-es.
Ennek ellenére te kaptál egy kéket, mert legalább valami értelmeset is hozzátettél, bár újat te sem mondtál.
Mi van kérdező, mindenki szemben megy az autópályán?
Kérdeztél egy ordénáré marhaságot, utána előadod, hogy mennyit tudsz a világról... Inkább olvasgass. Ezzel a tájékozottsággal Bécsig sem jutsz el.
Egy 25 évesről a kutya nem hiszi el, hogy ennyire hülye. Gyanús leszel, ezen mit nem értesz? Nem tudsz olyat mondani, hacsak nem elismert kutató, üzletember, akármi vagy, amit bevesznek. Így csak egy fura valaki leszel, aki odamegy célok nélkül egy éjszakára, ami pont semmire nem elég. Akárhogy csűröd csavarod, az eredeti kérdésedre a válasz NEM. A többi a te nyafogásod meg hisztikéd.
Na mindegy, most untalak meg, mintha a falnak pofáznék. Induljál 300 ezerért egy ESTA-val a zsebedben, utána majd írd le, hogy mit mondott a tiszt. Ha nem vágnak análba azonnal.
Tehát még egyszer a kérdés: Mit mondjak majd a tisztnek?
Szerinted a válasz: NEM
Köszi, nagyon értelmes hülye gyerek vagy.
Mindenesetre 26-án megyek le fogom írni, hogy mi volt, ha visszafordítanak, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!