Hogyan zajlik egy kiutazás?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok mennyi mindenre lenne szükségünk? Mennyi kezdőtőkére? Ideiglenesen egyenlőre. Nagy álmom kijutni és ott dolgozni 1-2 évig minimum és talán ott élni, de ez még a jövő zenéje. Segítsetek kérlek belelátni a dologba. Esetleg olyan válaszát is várom aki kint él. Nyelvtudás társalgási szintű illetve saját szakmám szakkifejezéseivel is tisztában vagyok. Hol lenne érdemes kezdeni melyik részén Amerikában? Tapasztalatokat szívesen olvasok. Határozott vagyok semmi sem rettenthet el a célom felől. Kérlek segítsetek. Szeretnék egy élhető körülményt megteremteni magamnak és a jövendőbeli családomnak.2017. ápr. 21. 12:03
11/14 anonim válasza:
Azert szamomra hihetetlen hogy valaki ebbe látja a jövőjét,meg álmai ne továbbja,hogy egy másik kontinensen feketén tartózkodva tengődjön!Itt vagyunk ez eu-ban,huszon valahany orszagba mehetnél élni/munkátvállalni minden féle sumákolás nélkül,de gondolom az nem jó........
12/14 anonim válasza:
Ki mondta h ebben látja a jövőjét?:) épp az után érdeklődöm hogyan lehetne megoldani teljesen normálisan sumákolás nélkül , bocsi én nem sietek ki csak szeretnék majd ha 5 akkor 5 év mulva ,de tervezem és mindig véghez viszem amit eltervezek :) de sosem sietek el de köszi mindenkinek a válaszokat
13/14 anonim válasza:
Én vagyok aki kint élt 5 évet. Miért baj,ha ebben látja a jövőjét? Nekem ez volt az álmom, megmondtam mindenkinek hogy addig nem halok meg míg ki nem jutok oda. Először nevettek, majd csóválták a fejüket, őrültnek tituláltak aztán szívinfarktus közeli állapotba kerültek amikor mondtam,hogy én megyek,minden készen áll. Ha nem álmodozol akkor azt jelenti,hogy mindenbe beletörődsz. Egyébként többet kerestem mint itt bármikor. Ráadásul ott rengeteg más lehetőséged van ami itthon nincs. Most hogy én hazajöttem megint egy másik történet. Honvágy és betegség két kombinációja,de ez nyilván nem mindenkinél lenne így. Ráadásul zöld kártyával haza is jöhetsz és ha meggondolod magad még visszamehetsz. Ennyit. Szerintem meg vágj bele de okosan. Egyébként Kanada is jó hely.
14/14 anonim válasza:
Én is így vagyok vele amit a fejembe veszek azt megvalósítom ezt is megfogom !:) köszönöm a bíztatást :) szép napot mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!