Akik Amerikába vagy Kanadába költöztek ki azok kp-t vittek ki vagy magyar bankkártyán vitték a pénzüket?
+ kártyadíj évente 5-7 ezer forint
Melyik étteremben eszel 100 dolláért? szerintem még buffetben sem kerül ennyibe.
Kiutazásod előtt a magyar kártyáról tedd át a pénzedet revolutra, majd szüntesd meg a otthoni számládat,kártyádat.
> Melyik étteremben eszel 100 dolláért? szerintem még buffetben sem kerül ennyibe.
Atyaisten! Az első azt mondta, hogy két főre. Az, hogy szerinted a buffet a legdrágább az együtt a kérdéseddel tényleg azt mutatja, hogy kilóg a kapa szádból. Nesze, [link] itt az egyik kedvenc éttermem néhány sarokra ide, két főre, főleg ha iszol is valamit, bizony a száz dollár nagyon kevés, sőt még 100 USD is kevés lesz. Nesze egy elegánsabb menü egyenesen száz dollár egy főre: [link] . És akkor még *sehol* sem vagyunk, elmész egy jó helyre San Franciscóban [link] 124 USD (ez már USD) egy menü, hozzávaló bor 90.
Na jó ne olyan éttermekkel példálózz ahol kaviárt szolgálnak fel :D Ez amúgy se egy átlag ember ebédje.
Én olyan éttermekben voltam mint pl Chili's vagy Applebee's és 25 dollárért ettünk ketten.
A revolut jó ötletnek tűnik, utánaolvasgatok kicsit. Köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!