Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New Yorkba lehetséges így utazni?

New Yorkba lehetséges így utazni?

Figyelt kérdés

Ajándékba szeretnék venni New Yorkba jegyet illetve szallast, viszont nincs még útlevél és nem szeretnék így oda állni hogy csináltass már útlevelet... Valahogy lehetséges az hogy ugy vegyek repulojegyet illetve szallast foglalni hogy ne kerjenek/keljen útlevél szám?

Előre is köszönöm! :)

2017. márc. 5. 13:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azért nem szeretném képletesen ajándékozni mert a nagymamamrol van szó.. És hát mindenki gondolhatja hogyanis reagalna erre egy szerető nagymama.. "jaj drága unokám aranyos vagy de dehogy megyek én ilyen messzire láttam már mindent.."holott tudom menne ő ezért szeretném már előre lefoglalni megvenni akkor biztos jönne örömmel jól ismerem:)

Azért a sétarepülést ne hasonlítsuk össze egy másik kontinensel...:)

Olyan 3milliora gondoltam és egy két hétre kB.

Remélem tudtok még segíteni :)

2017. márc. 7. 17:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 3milliora gondoltam - nagyszeru, akkor veszel neki egy "refundable" jegyet, ami annyit tesz, hogy a jegy SOKKAL dragabb mint a hagyomanyos jegy, cserebe annyit valtoztatod amennyit akarod. Vagyis veszel neki egy refundable jegyet akarmelyik napra, aztan ajandekozas utan kitalaljatok, hogy mikor is akar repulni es atteszed a jegyet arra a napra. Ennyi.

Nagyinak meg csak annyit mondj, hogy sajnos ezt a jegyet torolni nem lehet csak datumot valtoztatni, uh muszaj lesz neki mennie. (mit tudja o mi az a refundable jegy....)

2017. márc. 7. 18:09
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó! Koszonoom szépen nagyon sokat segítettél megy a zöld pacsi
2017. márc. 7. 18:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Illetve ilyen jegyet bármelyik légitársaságnál lehet venni?
2017. márc. 7. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Hárommillió!?!?!?

Kb. egymillióból kihoztam egy háromhetes USA körutat, pedig vagy ezer programon vettem részt... Azért ez a hárommillió szerintem nem reális egy New York-i útra. Persze, ha milliomos vagy, ötcsillagos szállodában akartok lakni, és kaviárt enni minden nap, akkor oké...

2017. márc. 7. 18:49
 16/19 A kérdező kommentje:
Neem nem vagyok milliomos és nem 5csillagos szállodában szeretnék lenni:) az étkezés haat finom finom a kaviár de inkább az ottani etkezesekre lennék kíváncsi ebédre egy gyors hotdog akár stb... Hát ahogy néztem a szállás 1millio mindenhol van (booking.com) repülő 300-400 legalább kettő személyre ez már másfél millió plusz még iratok borondok a 3 millió az egy kepletes szamvolt ami a maximum... De igen azért ez nagy összes 2hetre... Megkerdezhetem neked hogy volt a körutazás? Tudnál esetleg részleteket írni? Autót kellett bérelni? Menyi idő ment el a városok közti utazáskor? Előre is köszönöm
2017. márc. 7. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:

""jaj drága unokám aranyos vagy de dehogy megyek én ilyen messzire láttam már mindent.."

Csak nehogy úgy járj, hogy megveszed a jegyet és tényleg nem megy. Repült már életében egyáltalán? Nincs olyan betegsége, ami kizárná a repülést? Nem tudom, hány éves, de azért érdemes lenne ezeket a dolgokat körbejárni.

És miért éppen Amerika? Oda szeretne eljutni? Vagy inkább Te, kérdező? :-)

Szerintem egy portugál, spanyol út is lehet emlékezetes számára és mégiscsak Európa... Meg aztán, ha idős, akkor nem biztos, hogy egy fárasztó körutazást nagyon díjazna...:-)

Nem kötözködni akarok, csak érdemes lenne ezeket a dolgokat körüljárni - nehogy aztán tényleg ne menjen el és egy nagy pofára esés lenne belőle.

2017. márc. 7. 20:59
 18/19 anonim ***** válasza:

"Megkerdezhetem neked hogy volt a körutazás? Tudnál esetleg részleteket írni? Autót kellett bérelni? Menyi idő ment el a városok közti utazáskor? Előre is köszönöm"

Én magamnak szerveztem, és mondjuk hostelekben is laktam, ami nyilván nagymamának nem annyira játszik... (bár simán voltak nagypapa-korú férfiak is ott).

Autót nem béreltem, a városok között repülővel közlekedtem. A belföldi járatok nagyon olcsók.

2017. márc. 7. 21:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen mindenkinek!:)
2017. márc. 9. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!