Kimegyek USA-ba ESTÁval egy hónapra. Retúr jegy megvan. Ha úgy alakul és szeretnék 3 hónapig maradni, mit kell tennem?
Minden érdekel, biztositás, repjegy átirás, stb.
Hová kell fordulnom és mennyivel előtte kell ezt jeleznem?
Előre is köszönöm!
tobbszor vettem Budapest Los Angeles retur jegyet es eddig nehany alkalommal elofordult, hogy az idopontot meg akartuk valatoztatni (betegseg miatt)
felhivtam a legitarsasagot, mondtam milyen datumot szeretnek ok pedig mondtak valami nevetseges osszeget
ugyanis nemcsak a valtoztatasi dijat kellett volna fizetnem (ami anno kb. 200-250 dollar volt) hanem a repjegyek kozotti kulonbozetet is, vagyis vettem a jegyet pl. 700-ert, de a datum amire valtoztatni akarok 900, akkor meg extra 200 dodot dobjak ra (plusz a valtoztatas dija)...ugyhogy inkabb nem valtoztattunk
Veszel egy USA-Magyarország-USA vagyis retúr jegyet és eldobod a második felét. Különben baromi drága lesz. Vagy szépen megkeresed azt a néhány pont-pont légitársaságot ami repül az USÁ-ból Európába (pl. Norwegian) és úgy jössz haza, ami esetleg két átszállás is lehet viszont olcsó.
Biztosítással meg vagy lőve, a legtöbb turistabiztosítást csak indulás előtt lehet megkötni.
Az I-94 rekordon [link] elvileg rajta van meddig maradhatsz, jól tudod, három hónap a szabályos vigyázz nagyon nehogy túltartózkodj, egy életre ugrik az ESTA és bénázhatsz vízummal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!