Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Lehet élni spanyol nyelvtudáss...

Lehet élni spanyol nyelvtudással az USA-ban?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy már kiskorom óta az USA-ban akarok élni, viszont a világért nem tanulnék angolul. Úgy hallottam, az Egyesült Államokban sokan beszélik a spanyolt. Az lenne a kérdésem, hogy panyol nyelvtudással (és egy nagyon minimális angol tudással) lehet-e élni az USA-ban, illetve mely államokban célszerű letelepedni így?
2010. máj. 6. 16:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Meg ha azt mondanad, hogy nem tudsz angolul es megtanulnal, akkor meg oke, de hogy meg sem akarsz tanulni, szerintem felejtos...en ugy gondolom, hogy az amerikai kulturanak igen is szerves resze az angol nyelv. Ha ezt megtagadod, akkor ne varj semmi toleranciat. A kivulallokat nem szeretik. Mindig meg akartam kerdezni: miert akar vki olyan orszagban elni, aminek a nyelvet nem beszeli es meg sem akarja tanulni? Idegenkent akarod leelni az egesz eletedet? Mi vonz az USA-ban, ha vegulis semmit sem tudsz elolvasni, megerteni eredeti nyelven? Mert a kulturajara nem lehet azt mondani, hogy csak hispan, mert meg mindig inkabb az angol-szasz vonal dominal es ez mindenre kihat.

Utolso elotti voltam

2010. máj. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!