Szerintetek lehetséges hogy egy magyarnak megtudják nézni a fb beszélgetéseit, e-mailjeit, lefordítják angolra és elkapják az USA határon hogy rosszban sántikál mikor beakar utazni?
Valaki mesélte nekem hogy egy nő ment volna ki meglátogatni a testvérét aki kint illegális és ezért egy ideje nem látták már egymást, a határon meg se várták hogy mondjon akaármit is, azonnal vitték külön szobába mikor meglátták a nevét az útlevélben.
Mutatták neki hogy tudják kihez megy és miért meghogy utána hova szándékozik utazni.
A testvérét nem küldték haza, de a nőt másnap felrakták a gépre.
Azért is furcsállom mert más Youtube videót csinált arról hogy költözik ki USAba és nem fülelték le, simán beengedték.
Tudtommal ilyen telefonálgatásokkal nem foglalkoznak.
Elég abszurd hogy Jóska Pista ki akar menni amerikába, én meg pl irigykedek rá vagy ki akarok vele cseszni és azt mondom a bevándorlási hivatal embereinek hogy Jóska Pista kint akar maradni dolgozni, erre ők szó nélkül visszafordítják, közben meg csak 2 hetes Lasvegasi kaszinózásra ment volna.
Hidd el, elofordul. Nem tudom, a te ismerosod hova ment volna, de en ismertem egy not Detroit mellett, aki a sajat occset jelentette fel, nehogy beengedjek, mert nem akart neki segiteni hogy papirokra tegyen szert. Es a liba buszken meselte mindenkinek, hogy o jelentette fel az occset, hogy itt akar maradni. Magyarok, megteszik.
Az ismerosodet is, szerintem nem Magyarorszagrol jelentettek fel, hanem itt valaki, aki megtudta, hogy jonne, valaki, akinek az ismerosod vagy a testvere elmondta.
Sajnalom.
Azokkal a telefonalgatasokkal nem foglalkoznak, amik pl. egy ceg illegalisokat foglalkoztat, felhivod az ICE-t, es szarnak ra. A bevandorlasiak is. De, ha azzal hivja fel valaki, hogy januar 10-en erkezik Julia Szabo, es dolgozni akar feketen, na azt csak bepotyogik a gepbe, es barhol akar belepni, nem tud, mert a gepben ott van, hogy illegalis akar lenni. Es tudtommal sohasem torlik, csak, ha hazassagot kot Magyarorszagon egy amcsi allampolgarral, akkor kb 2 ev mulva megiscsak beengedik.
Hidd el, hogy valaki felnyomta az ismerosodet. Sajnalom.
Nekem olyan volt, hogy amikor először jöttem az USA-ba, Amszterdamban volt az átszállás. Nem viccelek, majdnem 20 percig izzasztott a kedves úriember, hogy miért megyek, kihez megyek, mennyi ideje ismerem, milyen a kapcsolatunk, itthon mivel foglalkozok, van-e családom/házastársam/gyerekem, stb. Laptop/telefont is átvizsgálta volna, csak azért nem nyittatta ki velem, mert a laptop a nagybőröndben volt már a gép belsejében, a telefonom meg teljesen le volt merülve.
Nagy kínkeservvel végül úgy látta, hogy nem jelentek "veszélyt" :D
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!