A Camp Leadershez vagy CCUSA-hoz feltétel az aktív hallgatói jogviszony?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy alap és mester között tartanék egy év szünetet vagy másod és harmad év között. Lehetséges ez?2016. dec. 16. 12:16
1/3 anonim válasza:
Ha support staff akarsz lenni, akkor feltétel. Ha counselor, akkor elvileg nem, viszont kell hogy legyen munkaviszonyod, ami vissza is vesz téged miután hazajöttél Amerikába. Ez a vízuminterjú miatt van, mert az amerikai nagykövetségen igazolnod kell, hogy van valami az országhoz köt, mert ugye ez bizonyítja nekik, hogy nem akarsz majd kint maradni az USA-ban.
Amúgy ha valami kérdésed van ezzel kapcsolatban, írhatsz neem, szívesen válaszolok, tavaly nyáron voltam :)
2/3 anonim válasza:
CCUSA kanadai programjaihoz nem szükséges a hallgatói jogviszony.
3/3 anonim válasza:
én is pont alap és mester közt voltam 7 hónapot CCUSA kanadai programban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!