Autót kölcsönözni lehet úgy, hogy máshol adom le, mint ahol kikölcsönöztem?
Az Alamo nevűben kölcsönöztem, és én is máshol adtam le az autót.
A gk. átvételkor kell ezt beíratni, mert utólag lehúznak vele.
Így viszont nem volt külön költsége.
(Amúgy vigyázni kell velük mert mindenre rá akarnak beszélni, és simliskednek a leadáskor.)
"Miért? Mennyibe kerül kb?"
Azért feláras, mert minden bérautó adott város, adott autókölcsönzőjéhez tartozik. Ha te máshol adod le, azt az autót a cég emberének vissza kell vinni oda, ahonnan te elhoztad. Ezért a felár. Olyan 200-300 dollár körülbelül pluszban ez a szolgáltatás.
Amennyiben komoly cégtől kölcsönzöl amelyiknek szinte minden nagyobb városban van kirendeltsége, bármelyiknél leadhatod az autót, csak előre jelezd nekik.
Én pl. Orlandóban vettem fel, és Miamiban adtam le az autót az Alamo-nál. Semmiféle felára nem volt, sőt ki sem jöttek az irodából megnézni, hogy egyben hoztam-e vissza.
Természetesen nem szállítják vissza az "eredeti" telephelyre, hiszen ide is érkezik naponta rengeteg ember, aki autót szeretne bérelni. Az már a cégek belső logisztikája, hogy minden telepükön elegendő bérautó legyen.
Nézelődjél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!