Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ilyet még nem pipáltam!...

Ilyet még nem pipáltam! Elutasították ma a turista vízum kérelmem! Hasonló tapasztalatok vannak? ESTA-t kaphatok attól még, ha úgy van?

Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 13:35
1 2
 1/14 anonim válasza:
78%

utaztál már valaha Iránba, Irakba, Szudánba vagy Szíriába? ha igen ezért utasítottak el automatikusan

vagy van büntetett előéletű a családodban esetleg? ezek mind számíthatnak.

2016. nov. 22. 14:18
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Valoszinuleg az sem tetszhetett nekik, hogy vizumot szerettel volna, mikozbe esta-ra jogosult vagy. Mi erre a pontos indokod, hogy nem jo az esta? Tudomasom szerint, ha elutasitottak a vizum kerelmet, akkor esta-t mar nem kaphatsz.
2016. nov. 22. 14:26
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
Egy jóváhagyott ESTA kérelem még nem garantál belépést az Egyesült Államokba.
2016. nov. 22. 14:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Bevalljam az ESTA igénylésnél,hogy volt elutasított vízumom vagy nem?Hogy van több esélyem?Egyébként egészségügyi okok miatt nem repülhetek,csak hajó játszik,és az 9 nappal később indul,miután az ESTA lejárna.Ezt el is mondtam,mégis el lettem utasítva.Ez diszkrimináció a beteg,kiszolgáltatottakkal szemben... ez 2016-ban megtörténik...röhej.
2016. nov. 22. 15:10
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

Ne haragudj, de nem igazan ertem. Viszont ha megprobalod az esta igenylest, akkor semmikepp se hazudj, mert mindenkepp tudni fogjak a hatteredet, tehat nincs sok ertelme. Viszont ezt a lejaratot nem ertem. Megveszed a hajojegyet, utana megigenyled az estat, ha megfelelo idoben teszed, akkor nem fog lejarni termeszetesen.

Egyebkent mi az az egeszsegugyi problema amiert nem lehet repulni? Ez is lehet faktor egyebkent hogy nem hittek neked ebben, mert sokan szerintem eletukben nem hallottak ilyesmirol, utananezni meg csesznek.

2016. nov. 22. 15:16
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

csak hajó játszik,és az 9 nappal később indul,miután az ESTA lejárna.Ezt el is mondtam,mégis el lettem utasítva"

Azaz ha jol ertem,az esta lejarta után 9nappal akarsz elindulni amerikába hajóval!?Az úgy érdekes lesz!

A másik,hogy minek neked vízum?mit akarsz te ott csinalni amire az esta nem lenne eleg?

2016. nov. 22. 15:40
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Mi Iránban voltunk és azért kellett vízum, mivel én soha nem akarok az életben az USA-ba menni de úgy hozta a sors hogy most először és utoljára Miamiban kellett átszállnunk. Nekünk csak egy C1 tranzit vízum kellett, de mivel a B1/2 pont annyiba kerül így rá akartak beszélni hogy inkább azt kérjünk és simán minden papír nélkül megadják, az amúgy is 10 évig érvényes a C1 meg csak 5 évig. Tehát jót akartak nekünk szabályosan tiltakozni kellett hogy nem kérünk turista vízumot mert mi nem akarunk egyáltalán a USa-ba menni (azt azért mégsem mertem mondani hogy utálom az államokat). Szóval nagyon jó fejek voltak az interjún és a hozzáállásuk maximálisan pozitív volt.

Az elutasított vízum bekerült a rendszerükbe vagyis már az USA-ba tartó gépre sem fogsz tudni felszállni, nemhogy az USA-ig eljutni. Ha valami csoda folytán eljutnál akkor a vámtiszt látni fogja hogy nem léphetsz az USA-ba és a saját költségeden jöhetsz haza, és az nem két forint lesz. Szóval én nem kísérleteznék.

2016. nov. 22. 15:48
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

"Ilyet még nem b.a.s.z.t.a.m!A karót nyelt vén k. direkt ki akart velem cseszni,mert fiatal nő vagyok"

Ha ilyen alpári a stílusod, nem csodálkoznék a helyedben, hogy a te szóhasználatoddal éljek:

k i b a s z a r i n t o t t a k, mint macskát s z a r n i!

Meg is érdemelted.

A "vén k." meg simán átlátott rajtad, és tudta, hogy miért is mennél ki az USA-ba, miközben ennyire "beteg" vagy, hogy még a repüléstől is el vagy tiltva.

Nyilván a tengeribetegség meg fel sem merült benned...

2016. nov. 22. 15:54
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Mivel már kétszer is simán kaptam USA vízumot, ezért pontosan tudom, hogy a követségen rendkívül kedvesen fogadják a normális embereket. Az általam vitt ingatlanos, céges stb... papírokba, meg bele sem néztek.

(Amúgy a második 10 éves vízumom a közelmúltban járt le.)

2016. nov. 22. 15:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Már ekkor sem értettem a kérdezőt, hogy jelentheti ki valaki, hogy megy Amerikába, mikor még meg sem kapta a vízumot - emiatt le is húztatok, pedig egyre zagyvább lesz a történet (itt első vagyok):

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__8235237..

Aztán itt is a kérdező:

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__824529..

Aztán meg itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__8247899..

2016. nov. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!