Vissza mehetek Kanadába ha már egyszer kiutasítottak?
Figyelt kérdés
Mikor töltöttem ki az elektronikus utazási engedélyt (eTA) volt egy olyan kérdés hogy utasítottak e már ki. Szóval kimehetek? Ha bejelölöm hogy igen valószínű hogy olyan válasz fog jönni aminek nem örülnék? :D Csak ezen akadtam meg.2016. nov. 4. 16:52
12/19 A kérdező kommentje:
# 10 Nem emlékszem biztosra, lehet tőlem nem vettek, de a többiektől nyilvánvalóan igen. A nevem már megvan változtatva. Én is hallottam hogy vissza mentek. Bár az eTA szeptember végétől él, ők az előtt mentek. Úgy gondoltuk ha már kint vagyunk megmondjuk hogy már voltunk kint, csak a könnyebb kijutásért változott meg a nevünk. Azt mondják újra tárgyalják az ügyünket. Nekünk is rossz ügyvédünk volt, Farkas meg talán a Viktor Hohots. Szóval azt jelölöm be hogy még nem voltam és megkaphatom? Ha gondolod privátban is beszélhetünk.
2016. nov. 4. 21:09
13/19 anonim válasza:
ne pattogjál már, maradj itthon a seggeden
14/19 anonim válasza:
Azt ETA-nak nincs jelentosege.Csak ugy gyere mint aki sose volt itt es utanna se mond meg mert akkor egybol kiderul hogy csaltal es az csak rosszabitja a helyzeted.Ha voltal mar akkor vannak ismerosok es probald inkabb work visa-t szerezni egyaltalan nem nehez.Ahol en dolgozom legalab 30 ember igy jott ki koztuk sok magyar.Ha a work visa-t megkapod akkor folyamodhatsz a letelepedeshez.Vagy hazassag utjan probalkozz.
15/19 anonim válasza:
Semmikeppen ne jelold be hogy voltal kiutasitva mert akkor biztos hogy nem kapod meg az ETA-t.
16/19 A kérdező kommentje:
Akkor ha megmondom hogy már voltam kint a családommal és lehet most egyedül mennék akkor csak baj lenne belőle?
Volt kint egy srác, haza küldték, aztán visszament más névvel, mikor megérkezett megmondta hogy már volt kint és nem volt belőle probléma, "állítólag így történt"
Találtam olyan cikket is hogy pl a rossz ügyvédek miatt újra nyitják az ügyeket stb. Ha már valaki volt kint és elutasították, az vissza mehet.
2016. nov. 5. 01:32
17/19 anonim válasza:
Én meg olyan cikket is találtam, ahol az emberek fényt esznek.
18/19 anonim válasza:
"a rossz ügyvédek miatt újra nyitják az ügyeket stb."
hm tudod, mit menj a büdös frnacba - vissza ne gyere
19/19 anonim válasza:
Attól, hogy nevet változtatsz, nem változik meg az identitásod. Még az is lehet, hogy véletlenül bejutsz az országba, de bármi hivatalos ügyet kell intézned, az adataid alapján látni fogják ki vagy. Kanada már nem fogad menekülteket Magyarországról, csak Szíriából és egyéb háborús övezetekből, tehát nem fogják újra tárgyalni az ügyedet. Max. az ügyvédek megint lehúznak párezer dollárral, aztán mehetsz vissza. Ha work permitet akarsz igényelni, vagy egyéb módon hivatalosan itt maradni, kérni fogják a születési anyakönyvi kivonatodat, és egyéb más adatodat, és egyből látják ki vagy. Bár valószínűleg már a repülőtéren visszafordítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!