Akik illegálisan vannak az USA-ban, azok hogy nem buktak még le eddig?
Utolsó 2 leírta a tutit.
"de csak 10 évet kell így lehúzni, utána állampolgárságot kapsz.", na ekkora ökörséget is rég olvastam...
ma 09:41 leirta a lenyeget. Itt elek 13+ eve, megjartam a hadak utjat, voltam turista/illegalis/zoldkartyas/most pedig allampolgar es voltak rendorsegi ugyeim is (csak kozuti kihagasok) csak megerositeni tudom, hogy amit a kommentelo irt, az ugy van. Mindenki mas, aki suketel, az inkabb menjen politika kategoriaba irogatni, mert itt csak lejaratjatok magatokat a tudatlansagotokkal.
NEM kapsz allampolgarsagot csak azert mert itt elsz. Ez mekkora phaszsag! Mit szivtatok?
"NEM kapsz allampolgarsagot csak azert mert itt elsz."
Na utána kérdeztem, valóban nincs ilyen.
A házasság is max zöld kártyát ad, utána 5 év után lehet kérvényezni az állampolgárságot.
A fotós, videós marhaság se az állampolgársághoz kellett, hanem a házasság bizonyításához.Vagyis értitek:D
ma 10:59 - majdnem...kicsit helyesbitek:
A házasság is max zöld kártyát ad, utána HAROM (3) év után lehet kérvényezni az állampolgárságot. <- igy a pontos!
Sot, megpontosabbam mielott a zoldkartyad a harmadik szulinapjat unnepli, az elott a datum elott mar 90 nappal beadhatod a polgi kerelmi papirokat!
5 evet akkor kell varni, ha mas uton szerezted a zoldkartyat (munka, kiemelkedo sportteljesitmeny, befekteto, stb). Hazassag utjan (es egyeb csaladi vonatkozas) csak 3 ev :)
Vele beszelgettem 2013-ban. Ô csak vett egy jegyet es kiment es a legjobb ettermekben dolgozik kint.
Olvasd el a cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!