Milyen tapasztalatod van amerikai munkával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 11:15
1/8 anonim válasza:
szija!!te is amerikai munkan gondolkozol?en is szeretnek kimenni dolgozni de sajnos nagyon korlatozottak az eselyeim..en most vegzem a kozepsulit ezert csak H2B szezonalis munkara mehettem volna de mivel az USA valtoztatott valamilyen torvenyt es nem kell fizetni az intezesejert ezert az itteni ugynoksegek szepen meg is szuntettek ezt a kinalatot..egyetlen eselyem lett volna mert a tobbihez mar fosulisnak kell lenned..nem tudom te hogy vagy ezzel..mifele munkara gondoltal?
2/8 A kérdező kommentje:
Szijja! Igen, fontolgatom a külföldi munkát. Én jövőre végzem a középsulit, és arra gondoltam hogy nyelvvizsga után kimegyek dolgozni.
Recepciós, szállodai munka, Au-pair stb. munkák érdekelnének.
Te milyen típusú munkát vállalnál?
2010. ápr. 29. 15:41
3/8 anonim válasza:
hello!eloxor en is au pair-en gondolkodtam de mivel nincs nagyon idegzetem a gyerekekhez es jogsim sincs ezert nem megyek.lenyegeben nekem mind1 milyen munka kezdokent ugyis csak valami egyxeru munkat kapnek..te merre fele szeretnel menni?
4/8 A kérdező kommentje:
Hát.....ezt még nem igazán tudom... Először talán vmi kisváros.
2010. ápr. 29. 17:05
5/8 anonim válasza:
ok kisvaros..de megis merre anglia ,usa?en most keresek munkat magamnak..irtam mar a nagykovetsegnek is..legkesobb oxxel szeretnek kimenni addig is meg kell keresnem a repjegyre valot:)
6/8 anonim válasza:
jo bocs en vagyok a hulye...amerika:D
7/8 anonim válasza:
a nagykovetsegre meg megis miert irtal, elarulnad? :D
gondolod, hogy felvesznek diplomatának, vagy mi? :D
8/8 anonim válasza:
ja igen csakis annak diplomatának sot sztem rogton nagykovetnek fognak ha igy folytatom..de komolyan.valamit munkauggyel kapcsolatban kerdeztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!