Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Gyermekkel az USA-ba?

Gyermekkel az USA-ba?

Figyelt kérdés
Olyan anyukák,szülők segítségét kérném akik feketén/túltartózkodva élnek Amerikába,első sorban New York,Long Island és Jersey környékén. A segítség alatt természetesen azt értem hogy lenne pár kérdésem amire örülnék ha válaszolnának! Köszönöm szépen! :))
2016. okt. 2. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Maradj itthon a valagodon.
2016. okt. 2. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
36%

Szóval a gyerek életét is tönkre akarod tenni, nemcsak a sajátodat?

Illegálisan még orvoshoz sem tudod vinni, ha baj van!

2016. okt. 2. 21:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem szerepelt sehol sem hogy kint élnénk. Gondolom kommentelők, Ti nem abba a kategóriába tartóztok akikhez szólt a kérdés! Nem kell olyanhoz hozzászólni ami nem tartozik rátok! Nem saját részre szántam a kérdést,én is segítség nyújtásként adom tovább!
2016. okt. 2. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Írd meg privibe a kérdéseidet, holnap megpróbálok választ kérni rá. A lányom New Yorkban él.
2016. okt. 2. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
23%

" Nem saját részre szántam a kérdést,én is segítség nyújtásként adom tovább!"

Most akkor könnyekig meghatódva gratulálnunk kellene a "jószívűségedhez", hogy fekete, csaló élethez akarod segíteni az anyát, hogy rángassa, cibálja keresztül a világon, veszélyeknek tegye ki a gyerekeit, szakítsa el az apától, ahelyett hogy itthon szépen játszanának és tanulnának és tennék a dolgukat.

Gratulálunk!

2016. okt. 3. 07:55
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Majd el is hisszük, hogy csak jótét lélekként kérdezed...
2016. okt. 3. 08:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem,nem kell semmit elhinnetek! Ez egy olyan oldal ahol ha az embernek kérdése van és felteszi,reménykedve(mostanába) hogy olyanok fognak válaszolni akik értenek a témához. Miért kell az embereknek olyanhoz hozzá és beleszólni amihez abszolút fogalma sincs. Még csak elképzelésetek sincs hogy odaát, Amerikába mitörténik és hogy mennek a dolgok. Mert nektek az a legnagyobb elfoglaltságotok hogy itt ültök és ilyen kérdésekre vártok hogy mihez tudtok egy kicsit férgesen hozzászólni. Mindenki maradjon a saját kategóriájánál. Az hogy Ők meg mitcsinálnak és hova mennek semmi köze senkinek,ha együtt eddig eljutottak és gyereket vállaltak akkor tudni fogják majd Ők hogy mit és hogy tegyenek!
2016. okt. 3. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Hat, akkor nem ertem miert itt kerdezel... de nagy esz nem kell hozza, hogy valaki rajojjon, hogy kisgyerekkel (de ertelmes felnott ember egymagaban sem akar illegalitasban elni) illegalitasban elni nem eppen eletbiztositas, felelos dontes pedig semmikeppen. Pl. mit csinalsz ha lenyel valamit? Ha csillapithatatlan lazas lesz? Orvoshoz sem tudod elvinni... vagy ha el is tudod akkor az osszes penzed ramegy (felteszem nem azert tervezed ezt az agyremseget mert itthon felvet a penz).
2016. okt. 3. 11:44
 9/11 anonim ***** válasza:
bar nem gyerekkel, de eltem illegalisan az USAba, talan tudok segiteni, mi a kerdesed?
2016. okt. 3. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
31%

"Az hogy Ők meg mitcsinálnak és hova mennek semmi köze senkinek,ha együtt akkor tudni fogják majd Ők hogy mit és hogy tegyenek!"

"eddig eljutottak és gyereket vállaltak"

- ez nem nagy művészet, sok milliárdan eljutnak erre.

Na idefigyelj anyuska - itt nem szokás fekete / hamis / túltartózkodós / csaló - valójában BŰNÖZŐ dolgokhoz segítséget nyújtani.

Hogy a gyereket miért kell bizonytalan, FEKETE ügyletekbe belerángatni- azt te tudod.

Innen senkinek nem kell menekülni (ott is tudják ezt, és hazavágnak rövid úton) - itt ingyen bölcsődében, óvodában lehet, (ott nagyon drága ám!) és iskolákban ingyen tanulhat a gyerek. Ott meg majd beszippantja valami bűnbanda.

Ismerős: hogy egy normális, erős képzést adjon a gyerekének milliókat fizetett- itt, ha szorgalmas, államilag támogatottan tanulhat. Ott mint nyomorult bevándorló egy jó kis mosogatós állással ellesznek - egy életen át.

Hát meggondolnám ezt - és te is gondold meg, mihez asszisztálsz.

Tönkrevágjátok a gyerekek életét.

2016. okt. 3. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!