New Yorkba még az idén?
Figyelt kérdés
Jön valaki még az idén NY-ba Magyarországról?
Igazából csak annyit szeretnék kérni,hogy hozzon már nekem 3 doboz Dreher sört.Nem ingyen kérem.
2016. szept. 17. 08:29
1/9 anonim válasza:
Ez tetszett :D
Valaki biztos megy.
Írd ki amerik-magyar face csoportokban is ott lehet gyorsabban találsz aki tud kivinni neked söröcskét.
3/9 A kérdező kommentje:
Már írtam,de nem jött válasz.
Néztem a magyar boltban,de ott sincs.Lengyel boltokat is átnéztem,de sehol se kapni hazait.
2016. szept. 17. 16:29
4/9 anonim válasza:
Ennyire oda vagy a Dreherért? árához meg ahhoz képest,hogy mekkora neve van elég ocsmány.
Az utóíze meg valami borzalom, Soproni a tuti :D
5/9 anonim válasza:
...a Budweiser Beer -nek a nyomába sem érhet a Dreeher! nem ittál még ha kint vagy??? a legjobb sör Amerikában!
6/9 A kérdező kommentje:
Micsoda?
Végig kóstoltam az összes itteni amcsi sört.Egyik se fogott meg.Mist a lengyel sörökön élek,de jó lenne már valami magyart is megmarkolni.
2016. szept. 17. 21:25
7/9 anonim válasza:
...akkor neked valami baj van az izlelőbimbóiddal!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi már megoldódott.Októberben lesz söröcske :)
2016. szept. 18. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!