Én itt vagyok és simán ki merek menni, nem hiszem, hogy bármitől is félnem kéne.
2016. aug. 10. 23:18
2/12 anonim válasza:
New York hatalmas, szoval nagyon nem mindegy, hogy a turistaktol ejjel-nappal hemzsego reszeire vagy a Harlemre gondolsz. Utobbiba meg nappal se tennem be a labamat, nemhogy ejjel. Meg szerintem a Central Park se tul biztonsagos sotetedes utan. De az allandoan zsufolt, normalisabb helyeken szerintem semmi bajod nem lesz.
2016. aug. 11. 00:40
3/12 anonim válasza:
Csak géppuskával
2016. aug. 11. 01:33
4/12 anonim válasza:
Miert, te ki mersz menni Miskolcon az utcara?
New York hasonlo, vannak olyan reszek, ahol a rendorok is csak golyoallo mellenyben, becsukott szemmel es 200-as sebesseggel repesztenek keresztul, es vanbak olyan reszek, ahol siman el lehet setalgatni akarhany orakor.
Egyebkent a kerdesed feltevesekor itt delutan ot ora volt, szoval miert is ne mehetnek az utcara...?
2016. aug. 11. 02:04
5/12 anonim válasza:
sok hüjegyerek filmet néztél, mielőtt kiírtad a kérdésedet, ugye?
Képzeld, a newyorkiak is csak olyan átlagemberek, mint te.
2016. aug. 11. 07:52
6/12 anonim válasza:
Tényleg túl hosszú a nyári szünet.
2016. aug. 11. 09:26
7/12 anonim válasza:
Az XM556-t csakis a new yorkiaknak fejlesztették és jövő január elsejétől rendelet van rá hogy anélkül senki nem mehet az utcára.
2016. aug. 11. 14:03
8/12 anonim válasza:
Én itt élek Brooklynban.Semmi para.A munkám miatt néha átjárok Bronxba.Na ott már mozognak érdekes lények,de azok se esnek neked,persze éjszaka azért nem szívesen vagyok ott.Manhattanben meg lassan több a kamera mint az ember.Ott szinte 0%,hogy valaki rád támad.
2016. aug. 13. 07:01
9/12 anonim válasza:
New Yorkban szigoruak a fegyvertartasi torvenyek, csak a bunozok jarhatnak fegyverekkel.
Nekem itt Floridaban van fegyvertartasi engedelyem es mindig hordok magamnal fegyvert. Sosem volt meg ra szukseg hogy hasznaljam, de jobb felni mint megijedni.
Igazi szimpatikus floridai torveny: ha valaki megtamad nem kell visszakoznod, egyszeruen ledurrantod a bunozot es meg csak vadat sem emelnek ellened, jogod van megvedeni magadat. Ezt a torvenyt kulonosen az agressziv fekete nepseg utalja es rettegi, mert nem kothetnek bele senkibe kovetkezmenyek nelkul.
2016. aug. 19. 00:40
10/12 anonim válasza:
Na nézzétek meg a Trump szavazót, ritkán látni magyarul írni őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!