Mennyi pénz kell, hogy új életet kezdjek amerikában?
"Kedves 8-as" vagyok
Áruld már el hogy miért vagyok naiv.
Aki EU állampolgárként ingatlant/házat vásárol amerikában az befektetőnek minősül következésképp jár neki a zöld kártya és őt év kinntlét után az állampolgárságinak is nekifuthat.
Ne legyel mar ilyen ostoba!
Nem veletlen neveztek naivnak. Utana nezhettel volna amit fentebb irtam. EB5 Visa. Egyszeru gugli kereses es kiderul, hogy a befektetoi vizum 5szazezer vagy 1millio dollar befektetese utan kervenyezheto. Az hogy 500 vagy 1m az attol fugg, hol fektetsz be, de nem komplikalom mert szerintem neked mar ez is sok egyszerre.
Gondolkodj ember, ha ilyen egyszeru lenne, hogy veszel egy hazat, akkor boldog boldogtalan vasarolna az ingatlant.
Lophaszt! Ezert van kitalalva a befektetoi vizum es ezert ilyen nagy az osszeg, raadasul ugy, hogy ebbol a vizumbol egy evben csak 10ezeret osztanak ki, amit a milliomos kinai meg ruszki gazdagok elkapkodnak.
Eszem megall. Az egy dolog, amikor valaki nem tud valamit, de az egy masik amikor meg harcol is a h.lyesege oldalan....
> Aki EU állampolgárként ingatlant/házat vásárol amerikában az befektetőnek minősül következésképp jár neki a zöld kártya és őt év kinntlét után az állampolgárságinak is nekifuthat.
Hát persze! Ezt honnan veszed kiscsillag? Tessék egy ház, még téglaház is hogy ne mondják rá akik nem ismerik az amerikai viszonyokat, hogy áh dehogy, faház: [link] 140 m2, még egymillió forint sincs. Gondolod hogy ez elég kivándorláshoz?
"A lényeg, hogy nem csak egy összegben felvásárolni lehet az amerikai állampolgárságot." <- ilyen nincs!
A befektetoi vizum (EB5) is CSAK zoldkartyat ad. Innen az allampolgarsag meg 5 ev.
Senki nem kap azonnali amerikai allampolgarsagot, csak nem itt szuletik.
# 9/18
""Sajnos hiába veszel házat, nem fogod megkapni a zöldkártyát.""
Valóban?
A zöldkártyát nem fogja megkapni de az állampolgárságot igen.
Kérdezz csak meg egy bevándorlási szakértőt.Azt fogja mondani ha valaki ingatlant vesz az befektetőnek minősül.
Mellesleg pár ezer dollárért is lehet már venni ilyen magyarszágon is népszerű mobilházat ami ugyanolyan jó mint egy családiház.
"A zöldkártyát nem fogja megkapni de az állampolgárságot igen. "
Egyszerűen, muszáj, hogy csak trollkodj... ember ennyire ostoba nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!