Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New York-ban elo magyarok,...

New York-ban elo magyarok, elmeletben befogadnatok valakit 2-3 napra?

Figyelt kérdés
a kerdes az, ha valaki (idegen) megkerne titeket h 2-3 napig had lakjon nalad New York-ban, akar anyagiakert cserebe akar ingyen, befogadnatok? kis ismerkedes elotte gondolom, mertmegse valami teljesen vadidegent fogadjon az ember az othonaba:D

2016. júl. 14. 22:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Be
2016. júl. 14. 23:18
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Aztán majd éjjel elvágja a torkodat...
2016. júl. 14. 23:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha nagymellű csajról van szó ezt kihagytam ;)
2016. júl. 15. 00:13
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Holnaputanig maradhatsz. Jaj de jo, koszonom!

Mikor mesz el? Arrol volt szo, hogy holnaputanig maradhatsz, es mar ket hete itt laksz. Igen, de ma meg csak ma van...!!!

(Tapasztalat, 2012-bol)

Szoval soha tobbe.

2016. júl. 15. 04:39
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

Elméletileg: igen!

Gyakorlatilag: ha csengetsz, rendőrt hívok!

2016. júl. 15. 08:33
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Kint élek New Yorkban. Sem elméletileg sem gyakorlatilag nem fogadnék be még 1 napra sem idegent. 3 éve megtettem. Ahogy korábban írta valaki, a nyakamon akart maradni. 2-3 napra jött, de már az első nap után kinyögte, hogy végül is dolgozni akar, és maradna amíg lehet. Mikor közöltem, hogy még 1 napot maradhat, én voltam a bukó, szemét magyar aki nem segít a honfitársának.

Szóval épeszű ember nem enged be idegeneket.

2016. júl. 15. 08:41
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem minden álmom kinn élni, és nyilván tök jó lenne ilyen segítség, és ennek ellenére azt mondom: én sem fogadnék be senki idegent, és nem is tanácsolom senkinek, hogy ezt tegye!
2016. júl. 15. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

6-os, képzeld el, hogy a Facebookon egy spanyolországi csoportban szóról szóra ugyanezt írták!

Hogy segített, az illetőnek munkát szerzett, lakhatást biztosított és amikor megkérte, hogy most már álljon a lábára (sajátra :-) ), akkor Ő volt a büdös bunkó :-(

Szomorú tapasztalatok :-(

2016. júl. 15. 09:32
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
Biztos hogy nem. Számomra ismeretlen ember sem elméletben, sem gyakorlatban nem lépheti át a küszöbömet.
2016. júl. 15. 09:57
 10/14 anonim ***** válasza:

"befogadnatok valakit 2-3 napra?"

Már megbocsáss, de mégis milyen csöves az, aki 2-3 napra sem tud egy szobát kivenni, ha már egy kisebb vagyonért N.Y.-ba utazott??!!

Kérdező!

Te már eleve úgy tervezed az utadat, hogy másokon fogsz élősködni??????

2016. júl. 15. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!