New York-ban elo magyarok, elmeletben befogadnatok valakit 2-3 napra?
Holnaputanig maradhatsz. Jaj de jo, koszonom!
Mikor mesz el? Arrol volt szo, hogy holnaputanig maradhatsz, es mar ket hete itt laksz. Igen, de ma meg csak ma van...!!!
(Tapasztalat, 2012-bol)
Szoval soha tobbe.
Elméletileg: igen!
Gyakorlatilag: ha csengetsz, rendőrt hívok!
Kint élek New Yorkban. Sem elméletileg sem gyakorlatilag nem fogadnék be még 1 napra sem idegent. 3 éve megtettem. Ahogy korábban írta valaki, a nyakamon akart maradni. 2-3 napra jött, de már az első nap után kinyögte, hogy végül is dolgozni akar, és maradna amíg lehet. Mikor közöltem, hogy még 1 napot maradhat, én voltam a bukó, szemét magyar aki nem segít a honfitársának.
Szóval épeszű ember nem enged be idegeneket.
6-os, képzeld el, hogy a Facebookon egy spanyolországi csoportban szóról szóra ugyanezt írták!
Hogy segített, az illetőnek munkát szerzett, lakhatást biztosított és amikor megkérte, hogy most már álljon a lábára (sajátra :-) ), akkor Ő volt a büdös bunkó :-(
Szomorú tapasztalatok :-(
"befogadnatok valakit 2-3 napra?"
Már megbocsáss, de mégis milyen csöves az, aki 2-3 napra sem tud egy szobát kivenni, ha már egy kisebb vagyonért N.Y.-ba utazott??!!
Kérdező!
Te már eleve úgy tervezed az utadat, hogy másokon fogsz élősködni??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!