Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hollywoodi színésznő akarok...

Hollywoodi színésznő akarok lenni, így menni fog? 13/L

Figyelt kérdés
Ez a tervem: most 13 vagyok, 18 éves koromig nagyon intenzíven tanulok angolul. Érettségi után elmegyek egy Los Angeles-i community college-ba tanulni 2 évre. Közben férjhez megyek egy amerikai fiúhoz, és ha megkaptam a zöldkártyát, járok színisuliba meg meghallgatásokra. Ezt így meg lehet csinálni, ugye?
2016. júl. 8. 14:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
16:58, oké, majd megyek hozzád audienciára. :)
2016. júl. 9. 17:34
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
...nem lehet, gyenge elméjűeket nem engednek be a Vatikánba!
2016. júl. 9. 19:20
 13/22 A kérdező kommentje:
19:20, ilyen szabály nincs, mielőtt pápa leszel, tájékozódj. :) Én is sokat olvasok a színészetről.
2016. júl. 9. 20:30
 14/22 A kérdező kommentje:
Látom, hogy szeretitek osztani a fejemet, de akkor mondjátok már meg, hogy melyik rész tartjátok megvalósíthatatlannak. Nyugodtan mondjátok meg, nem vagyok sértődős.
2016. júl. 9. 21:38
 15/22 anonim ***** válasza:
... én mind jövendőbeli Pápa, kívánom, hogy sikerüljön az álmod, csak ne váljon a rögeszméddé, mert az nem lesz jó!!!
2016. júl. 9. 22:36
 16/22 lencsefőzelék ***** válasza:
67%

Valóban van rá esélyed, kérdező, csak nem sok. Ahhoz, hogy valaki befutott hollywood-i színésznő legyen, oda kell születnie, rengeteg megalkuvást kell tennie, fűvel-fával le kell feküdnie (szinte szó szerint), és mellette még tehetségesnek is kell lennie. Az az amerikai fiú pedig lehetőleg egy vén, pénzes producer legyen, akinek rengeteg kapcsolata van. Úgy van némi esélyed. De csak nagyon kevés, mivel nem oda születtél.

Ebben a videóban...

https://www.youtube.com/watch?v=kfm6PhhAmRg

...8 és fél percnél szerepel egy bizonyos Natalie Portman. Ő vajon hogy lett az, ami/aki? És Britney Spears-ből hogy lett sztár? 9:08-nál a videóban.

Ebben pedig 3:47-nél:

https://www.youtube.com/watch?v=lkKlP_DgJRw

(Később is szerepel benne.)

2016. júl. 10. 00:33
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

Végülis elmeháborodott kérdésre elmeháborodott összeesküvés elmélet videóval válaszolni nem rossz ötlet.

Kérdező, csak egy apró hiba van abban amit leírsz: miért Te? Szerinted még hányan terveznek valami hasonlót? Ha már Natalie Portman-t említi valaki, nos ő négyéves korában kezdett táncolni, tízévesen már modellnek kérték fel de visszautasította hogy színészettel foglalkozzon, tízévesen már komoly színpadi szerepet kapott, 13 évesen pedig Jean Reno mellett szerepelt a Leon, a Profiban.

Jennifer Lawrence kilenc évesen már jelentéktelen színházi szerepet kapott de mindenkinek feltűnt mennyire jól játszik. 16 évesen elvégezte a középiskolát két évbe sűrítve hogy aztán a színészettel foglalkozzon.

Szóval ez a terv ez mérhetetlenül naív, a szereposztó díványról író jóember válasza is az, a valóság az hogy tehetség és iszonyú kemény sokéves munka az ami kiemeli a nagy színésznőket. Anélkül éhbérért megjelenhetsz reklámokban kis szerencsével de arra is lesz még ott több tízezer másik aki ugyanazt akarja...

2016. júl. 10. 07:54
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Az a legnagyobb baj, hogy rengetegen akarják ugyanezt, amit te.
2016. júl. 10. 08:23
 19/22 A kérdező kommentje:

Értem, szóval a színésznő részét tartjátok neccesnek. :) Nem akarok nagy sztár lenni, csak kipróbálni magamat hátha alapon, én nagyon örülnék annak is, ha csak egy reklámban benne lennék. Tudom, hogy a Dobó Katára is mindenki azt mondja, hogy nem futott be, de legalább megpróbálta és annyi élményt és tapasztalatot szerzett, hogy nem veszett kárba neki a kint töltött idő. Ha feleannyit elérnék, mint ő, már elégedett lennék.

Egyébként sokat olvasok a témában, hogy kicsit növeljem az esélyeimet, és nagyon keményen fogok dolgozni, csak hogy ne rajtam múljon a dolog. De ha nem sikerül, nem baj. Vagyis hát nem fogok neki örülni, de akkor ott a többi tervem. :)

2016. júl. 10. 08:45
 20/22 anonim válasza:
Nagyon nagy szerencse kell, hogy ez sikerüljön. Gondolom nem olyan híres szeretnél lenni, mint Jennifer Lopez, vagy Cameron Diaz. Nem elév csupán az, hogy kitűnő vagy. Tudod hányan kitűnőek?
2016. szept. 6. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!