Magyar Tmobile-al Amcsiban működik a mobilnet+telefon?
Én is ennyi ideig voltam kinn, én a keleti parton. 2 éve volt, akkor mobilnetre nem volt lehetőség, a sajátomat nem tudtam használni. vettem egy feltöltőkártyát a telómhoz, és az AT&T az ő partnerük kinn, nem a T-mobile. Egyébként sok helyen még sima térerő sem volt, arra jók voltak a T-mobile üzletek, hogy ott legalább volt.:) Viszont wifi van sok helyen.
Mindenképp menj be és kérdezd meg, mit lehet csinálni, hogy a legjobban járj.
Fuggetlen a telefonod? Mert akkor egyszerubb (es olcsobb) ha veszel hozza egy itteni SIM kartyat meg vmi feltoltos csomagot, vannak ilyen 30 napos opciok, mint a sajat telefonodat hasznalni, ami vagy mukodik vagy nem.
Amikor anyu 2012ben kijott hozzam az otthoni feltoltos Tmobilos telefonja siman mukodott. Igaz hogy ilyen 500 forintos roaming dijjal, de arra jo volt, hogy megcsorgessen es 2 mondatos helyzetjelentest adjon a repterrol.
Ehhez kepest most 2015ben (mar egy masik tipusu keszulek) de ugyanugy a feltoltos Tmobil telefonja nem mukodott. Szegeny, panikolt is elegge, es a szomoru az, hogy utazas elott bement a Tmobilhoz es ott azt mondtak neki mukodni fog. A regi teloja mukodott, a mostani uj viszont nem :(
A baratnom fuggetlen ajfonnal jott, vett hozza egy Tmobilos SIM-et, ami ingyen volt mert volt vmi karacsonyi akcio, es havi $30 fizet amiert van korlatlan internetje DE csak 100 lebeszelheto perc, a 100 perc bejovo/kimeno hivast is szamol.
Szoval vannak lehetosegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!