Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért érdekli a vámost USA-ban...

Miért érdekli a vámost USA-ban hogy akihez megyek az barátnőm e vagy sem?

Figyelt kérdés

Nagyon kérdezősködött hogy barátnőm e az a lány akihez megyek látogatóba. Ez miért érdekli? mi van az azt mondom ,hogy igen?

Amúgy barátként mentem hozzá de ha valaki a barátnőjéhez megy ki akkor az baj nekik? Lehet házasodni amerikaival, azt nem tiltja semmi és még zöldkártyát is kaphat a külföldi akinek amerikai a házastársa, tehát szerintem párkapcsolat is lehet akkor.

2016. jún. 8. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert viszont az erdekhazassagot nem igazan szivlelik, illetve akik parhoz mennek azok hajlamosak veletlen kint ragadni.
2016. jún. 8. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
azért amit az első is mondott. akik rokonhoz, baráthoz, barátnőhöz mennek, azok nagyobb eséllyel maradnak kinn "véletlen".
2016. jún. 8. 19:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyik haverom rokonhoz ment és ők jobban megszivatták, viszont a rokonának a lányát meg az ő barátját simán átengedték.
2016. jún. 8. 19:46
 4/8 Béluska2016 ***** válasza:
Az az érdekes számomra (még sosem voltam, most készülök), hogy mindenütt a szívatást olvasom! Szelektálnak, kérdezgetnek, könyörgöm turista vagyok... Ja, hogy véletlen kint ragadok? Akkor nem beutazáskor kéne kérdezni az embert! Hanem ezt a hatalmas erőt és pénzt a fekete munkások és illegálisan "véletlen" kint ragadtak begyűjtésére kéne fordítani! Ezer féle okmány és repjegy kell nekik egy sima ESTA-hoz, tehát ha valaki nem száll fel arra gépre, amivel ESTA szerint el kéne hagyni az országot, az nekik legalább 3 különböző adatbázisban szerepel, természetesen a szállás és a felelősséget vállaló amerikai nevével és címével.
2016. aug. 7. 19:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez fura nekem mert amúgy ők is tudják hogy milyen sok illegális van és azt is sok sok alacsony élelmiszerárat nekik köszönhetnek mert ők dolgozzák fel olcsón.

Szerintem az ESTA-sok nem annyira fenyegettetek abban hogy visszafordítsák őket. Ha jobban tartanának ettől akkor kellene vízum.

2016. aug. 7. 19:45
 6/8 Béluska2016 ***** válasza:

Jó, de eleve benne van az ESTA-ba, hogy ez nem jogosít "biztos" belépésre, majd ott ők, kényük-kedvük szerint döntenek... Akkor minek az esta, hiszen ezzel csekkolják le az ember, ha gyanús nem kap esta-t ez megérteném. De ha ár pont tőlük megkapja akkor minek a cirkusz. Angolul? Miért kéne,hogy én "turista" tudjak angolul? Kínaiul sem tudok... És lazán adtak vízumot éltem ott hónapokat...

Ezt ma olvastam: Ezért félek mert én ezt nem tudnám kimagyarázni!

[link]

2016. aug. 7. 20:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Ha elsőre mész akkor 100% hogy beengednek, kivétel ha munkáról beszélsz vagy vmi gyanúsat találnak.

Ha másodszorra mész akkor attól is függ hogy ugyan oda mész e és mennyi ideig voltál előzőleg meg hogy mikor.

2016. aug. 7. 20:13
 8/8 Béluska2016 ***** válasza:

Na pont ez a kérdés: Mi nekik a furcsa?

Nem viszek drogot, nem viszek alkoholt, nem dohányzom. De van sok elektronikai kütyüm, amit most még bővítenem is kell az USA konnektor és 110v miatt. Mindenhez van hongkongi és kínai töltőm, most lesz USA is, powerbankok, webcam, fülesek, hosszabítók, elosztók usb-ék... némi gyógyszer, mosópor, filteres tea, csokoládé, kínai leves... (A vízforralómat és szendvics sütőmet meg nem fogom tudni használni.)

Oké, munkát nem említek, de kell valami "célt" mégis mondani? Gondolom az "I am turist" nem elég?

2016. aug. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!