Ismertek olyan oldalakat ahol lehet jelentkezni amerikai diákmunkára 18 év alatt is?
Figyelt kérdés
Nagy álmom eljutni Amerikába és rengeteg lehetőséget kerestem erre, viszont eddig csak olyat találtam ahol 18 évesnek kell lenni, viszont én csak most töltöttem a 17-et. Bármilyen megfizethető lehetőség érdekelne.2016. máj. 24. 12:27
1/5 anonim válasza:
Csak néhány célratörő kérdésem lenne: jelenleg 140 ezer ft körül van egy nyári oda-vissza repjegy - van ennyi pénzed?
+ még a szállás, étkezés dolog - hol is laknál és az első hónapban miből étkeznél? Szóval kb. 300 ezer ft-ra lenne szükséged - van ennyid?
Szüleid kiengednének egyedül? - ugyanis 18 év alatt mindkét szülő írásbeli engedélye szükséges az utazáshoz.
2/5 anonim válasza:
But most importantly, how is your English, my dear friend?
3/5 anonim válasza:
Na jó, hát ezt már meg sem mertem kérdezni... :D
Gondoltam azért megy ki, hogy gyakorolja :-)
(első vagyok)
4/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen nem létezik. Dolgozgass itthon nyáron és év közben aztán cserediákprogram egy nyárra, félévre vagy egy évre. Én most megyek el egész évben dolgozni és kb 2-2,5 év alatt annyi pénz fog összejönni, hogy meglesz egy egyéves cs.diákprogram harmada. A további kiegészítest a szüleimtől kérném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!