Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » El lehet utazni az USA-ba...

El lehet utazni az USA-ba kocsival?

Figyelt kérdés
A párommal és egy másik párral tervezzük, hogy nyár végén csinálnánk egy hatalmas Euró-amerikai körutat kocsival. Bécsből indulnánk Velence-Nizza-Barcelona-Madrid-Lisszabon útvonalon kitérőkkel, városnézéssel, esténként szórakozóhelyek látogatásával stb. Ezt megtennénk egy 7 alatt kényelmesen. Itt felszállnánk egy hajóra kocsikkal együtt, ami kényelmesen egy hét alatt átvisz Miamiba. Ott egy hónap alatt beutaznánk az országot. Az ottani útvonal még képlékeny. Vissza szintén hajóval, aztán a kikötőből irány Budapest! Lehetséges ez ebben a formában? Hogy lehet, ha egyáltalán lehet-e bevinni kocsit az Államokba? Vannak egyáltalán olyan transzatlanti személyszállító hajók, amiken kocsit is lehet szállítani? Van valakinek tapasztalata? Mielőtt valaki felvetné, hogy hagyjuk Európában a saját kocsikat és béreljünk a jenkiknél, ez ki van zárva több okból is. Az értelmes válaszokat előre is nagyon köszönöm!
2010. ápr. 10. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
05:23 vagyok: eleg nevetsegesnek tartom, hogy vitakba mesz bele olyan pitianer dolgokrol, mint a kocsimarkak. Ha annyira akarnal valamit tenni, akkor mar megneztel volna olyan oldalakat, amiket ajanlottam (es magad megkerested volna oket...). Szerintem csak beszelsz rola, de a valosagban nem akarod megvalositani, mert csak kritizalni akarod az itteni kocsikat...nem hiszem, hogy ide akarsz utazni.
2010. ápr. 13. 16:55
 12/14 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok, és gondoltam, hogy valaki tud segíteni, mert már próbálkozott hasonlóval. Németül és franciául beszélek, angolul csak az alapok mennek, most tanulom, így nem könnyű. De egy angolul jól beszélő ismerősöm körülnézett a kérésemre, és mivel az ötletem szinte kivitelezhetetlen, inkább beutazzuk Olaszországot. Ha majd lesz annyi pénzem, hogy repülővel körbe tudom utazni az Államokat, akkor majd megyek.
2010. ápr. 14. 12:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Mellesleg az autókkal kapcsolatban hajlandó vagyok vérre menő vitákat folytatni, ez köszönhető annak, hogy súlyos autobuzériában szenvedek.
2010. ápr. 14. 12:31
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
Na és sikerült beutazni amerikát te autobuzériáns kalandór?
2016. máj. 5. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!