USA -ba gázspray-t be lehet vinni?
Figyelt kérdés
Feladott poggyászba szoktam magammal vinni, de most usaba megyek és kérdés, hogy oda beengedik -e?2016. máj. 1. 14:24
1/7 anonim válasza:
Szerintem lehet de ott nagyobb az ilyen jellegű termékeknek a piaca szóvl biztos vehetsz
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy inkább ott veszek és azt hozom haza, hazafelé ha lebukok úgyse gáz annyira mint ha fordítva lenne.
de köszi az infókat
2016. máj. 2. 18:41
3/7 anonim válasza:
Gyere haver probald meg aztan majd egyutt rohogunk amikor becsuknak.
4/7 anonim válasza:
Ez az utolsó 60%-os válaszoló kegyetlen buta!
Az utóbbi 1-2 hónapban, ezen kategóriában kiirt kérdésekre olyan hülye válaszokat irt,hogy az már fáj...
5/7 anonim válasza:
Én már jó néhányszor vittem fel repülőre a feladott poggyászban gázspray-t magammal. A dezodorok és hasonló szépészeti cuccaid közé kell tenni, ennyi a nagy trükk.
6/7 anonim válasza:
Számos reptéren megfordultam a világban, az USA-ban is a miami reptéren, mindig van a feladottban gázspray, soha nem eldugva hanem külön, vagyis nem keverhetik össze pl dezodorral, soha sehol nem szóltak hogy nem lehet, de miért is ne lehetne
7/7 anonim válasza:
Meg amúgy mit csinálnál vele? Hátra mész a poggyászokhoz (ahová nem tudsz alapból), utána előre mész a pilótához (ahová nem tudsz alapból), szemen fújod és lezuhan a gép? :D
Ilyen csak az ostoba állatok fejében fordul meg elképzelhető dologként. Úgyhogy semmi gond a gázspray-vel a repülőn a feladott poggyászok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!