New York-ban szeretnék élni, mi kell ahhoz?
Figyelt kérdés
Most vagyok 7.-es jovore pályaválasztás, és az a helyzet hogy NY akarok élni, ott elhelyezkedni és dolgozni! Ezért gondoltam arra hogy elvégzek egy szakkozepiskolát info szakkal majd szakács és cukrász szakot hozzá! Szerintem szakácsként bárhol ellehet helyezkedni, és informatikusként is! Szerintetek ez igy jo lenne nekem?2016. ápr. 28. 20:12
1/7 anonim válasza:
Ha vannak kapcsolataid bárhol elhelyezkedhetsz. Meg gyűjtögess elég tőkét. Sok sikert!
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak nincs ismerős ott..
2016. ápr. 28. 20:31
3/7 anonim válasza:
Én kint élek, és hidd el nekem. Sem infó szakkal sem szakácsként nem fogsz tudni elhelyezkedni ha nincsen munkavállalási engedélyed, vagy nincs olyan ember aki intéz neked melót. New Yorkban egymás után adják a kilincset a szakácsok.. Vannak éttermek akik csak saját nemzetiségű alkalmazottakat keres.
A pénzről nem is beszélek.. Azt, hogy milyen nehéz kijönni, munkát szerezni szintén nem írom le, mert egymilliószor leírták már itt a gyakorin is (én is többször megírtam, nem ismétlem magam)
4/7 anonim válasza:
Utolsó
Hol élsz pontosan? De jó neked :)
5/7 anonim válasza:
mentseged hogy kolyok vagy, egyebkent ne is remenykedj hogy kijutsz az EU-bol.....
6/7 anonim válasza:
Én azt nem fogom soha megérteni, hogy hogy lehet az, hogy valakinek nagy álma ez vagy az, de a gugliba nem képes bepötyögni. Ha veszed a fáradságot és utánajársz, rájössz, hogy az USÁba nem fogsz csak úgy kiköltözni. Sem informatikusként, sem szakácsként, de leginkább sehogy. Az nem Németország vagy Anglia, hogy fogom magam, kimegyek, és hú de jó, már itt is dolgozok.
7/7 anonim válasza:
New York is csak addig álom, amíg személyesen meg nem tapasztalja az ember. Felhőkarcolók, nem túl király olasz éttermek, meg redvás metró, kb ennyi a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!