Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi a velemenyetek Alex Miller...

Mi a velemenyetek Alex Miller Immigration ugynokrol?

Figyelt kérdés
Esetleg van valakinek vele szemelyes tapasztala? Itt a youtube-os chanelja : https://www.youtube.com/channel/UCuF4UpcYdle5gIldTgGx5Sw?noh..

2016. ápr. 13. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem fura az hogy magyar származású, itt lakott és mégis akcentussal beszéli a magyart mintha a második nyelve lenne.
2016. ápr. 14. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Érdekes egyébként,Ahogy elnézem sokaknak segít.Szerintem az Alex nem magyar hanem Amerikai.Valamelyik szülője lehet magyar édesapja vagy az édesanyja.Feltételezem hogy valamelyik szülőn keresztül tanulhatott meg magyarul.Valószinüleg már kint született ezért nyilván nem a magyar az anyanyelve hanem az angol,a magyar nyelvet meg magánszorgalomból megtanulta ami mindenképpen dícséretes.Szerintem ahhoz képest hogy nem anyanyelve a magyar egész jól beszél,ráadásul a magyar még csak nem is egy könnyű nyelv. Ha komolyan gondolod a kivándorlást akkor érdemes lehet rajta keresztül megpróbálni kijutni valahogy, hátha tud segíteni.Kommunikáció szempontjából is előnyösebb mint egy olyan bevándorlási szakértő aki csak angolul beszél, mivel ott előfordulhat hogy egy szót se fogsz érteni csak annyit hogy Hi,hello,how are you? so-so, yes/no, okay,fine thanks,maybe,probably,enough, bye.
2016. aug. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!