USA-ba lehet bevinni legális túrórudit?
Valaki azt írta hogy nem lehet mert romlandó, bár az amerikaiak nem tudják hogy mi az. Gondolom ha meglátják hogy van lejárati dátum akkor tudják h romlandó és nem sima csokiról van szó.
Egy videóban viszont láttam hogy a csávó mesélte, hogy voltak látogatói és vittek neki USAba túrórudit.
Nem vinnék olyan sokat, csak egy 4-5 darabos csomaggal kóstolónak mert akihez megyek az még nem evett.
10es: a vámpapírra azt írod rá hogy édesség és kész?
édesség és kész?
chocolate, cookies and sweets szoktunk irni
(gesztenyepure miatt egyx kinyitottak a borondot, gondolom plastikbombanak tunhet kivulrol, megszagolta, mondtam neki, hogy 'chestnut pure', visszarakta es tovabb engedtek)
Simán lehet. Tavaly nyáron amikor Mo-ról mentem anyósomékhoz egy kisebb szekérderék mindenféle magyar édességet vittem, ott volt közötte és kész. (Ennél frissebb berepülésem nincs, nem hinném hogy túl sokat változott volna ennyi idő alatt modnuk :) ) Még el is viccelődtünk a vámossal hogy mit viszek a családnak ajándékba mondtam hogy csokit. Félig röhögve rákérdezett hogy piát nem hoztam? Mondom dede és vigyorogtunk rajta egy jót. (Lehet ismeri már a magyarokat :D)
Amúgy még annyit tennék hozzá én mindig amikor repülök a puhább édességeket, sütiket be szoktam tenni műanyag ételes dobozokba. Az sem árt ha még pluszba rágumizod a tetejét, ha szétvándorol a bőröndödben akkor max túrókrémet tudsz prezentálni csomagfelvétel után.
#12 szebbé tetted az estémet, tudom hogy nem kéne röhögni a gesztenyepüré bombán de nem álltam meg, köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!