Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ba lehet bevinni legális...

USA-ba lehet bevinni legális túrórudit?

Figyelt kérdés

Valaki azt írta hogy nem lehet mert romlandó, bár az amerikaiak nem tudják hogy mi az. Gondolom ha meglátják hogy van lejárati dátum akkor tudják h romlandó és nem sima csokiról van szó.

Egy videóban viszont láttam hogy a csávó mesélte, hogy voltak látogatói és vittek neki USAba túrórudit.

2016. márc. 20. 15:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem vinnék olyan sokat, csak egy 4-5 darabos csomaggal kóstolónak mert akihez megyek az még nem evett.

10es: a vámpapírra azt írod rá hogy édesség és kész?

2016. márc. 21. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

édesség és kész?

chocolate, cookies and sweets szoktunk irni

(gesztenyepure miatt egyx kinyitottak a borondot, gondolom plastikbombanak tunhet kivulrol, megszagolta, mondtam neki, hogy 'chestnut pure', visszarakta es tovabb engedtek)

2016. márc. 21. 21:21
 13/14 A kérdező kommentje:
jó azt gondoltam hogy nem magyarul :D
2016. márc. 21. 21:27
 14/14 hunbula ***** válasza:

Simán lehet. Tavaly nyáron amikor Mo-ról mentem anyósomékhoz egy kisebb szekérderék mindenféle magyar édességet vittem, ott volt közötte és kész. (Ennél frissebb berepülésem nincs, nem hinném hogy túl sokat változott volna ennyi idő alatt modnuk :) ) Még el is viccelődtünk a vámossal hogy mit viszek a családnak ajándékba mondtam hogy csokit. Félig röhögve rákérdezett hogy piát nem hoztam? Mondom dede és vigyorogtunk rajta egy jót. (Lehet ismeri már a magyarokat :D)

Amúgy még annyit tennék hozzá én mindig amikor repülök a puhább édességeket, sütiket be szoktam tenni műanyag ételes dobozokba. Az sem árt ha még pluszba rágumizod a tetejét, ha szétvándorol a bőröndödben akkor max túrókrémet tudsz prezentálni csomagfelvétel után.

#12 szebbé tetted az estémet, tudom hogy nem kéne röhögni a gesztenyepüré bombán de nem álltam meg, köszi :D

2016. ápr. 4. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!