Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen költségekkel kell még...

Milyen költségekkel kell még számolni a repülőjegy árán kívül?

Figyelt kérdés
Miamiba készülünk a nyáron három hétre.Még sosem voltunk eddig Amerikában.Rokonoknál fogunk megszállni, szóval csak az utazás költségei érdekelnének most.(útlevél, illetékek, biztosítás stb...)
2016. márc. 1. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem utazàsi irodàban veszed a jegyet, akkor nincs plusz költsèg.
2016. márc. 1. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Útlevél 7.500ft 5 évre, Utasbiztosítás kb 6.000ft, ESTA 14 dollár(kb 4.000ft). Ezen kívül legyen még nálad pénz az útra vagy legalább a bankkártyád.
2016. márc. 1. 22:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, ilyenekre gondoltam én is:-)a költőpénzzel már számoltunk.Abban még tudnál segíteni, hogy milyen sorrendben ajánlott ezeket intézni?Mennyi az átfutási idejük?
2016. márc. 2. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
ESTA-val kezdd [link] bár ritka hogy megtagadják nagyon, irtó pofára esés van ha veszel drága, vissza nem váltható repülőjegyet és kiderül hogy nem engednek be mert nem tetszik a pofád vagy bármi. (Ha nem ESTA akkor vízum.)
2016. márc. 2. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:

ESTAnak van pár kiritérium a amit előre lehet tudni, ha az stimmel akkor nem utasítanak el. Azt mondják hogy utazás előtt legalább 72 órával érdemes befizetni.

Nekem még bankkártyám se volt, ezért VISA kártyát csináltattam először is. Az Amerikába jobb mint a Mastercard.

Ezzel megvettem a repülőjegyet és az ESTA-is ezzel tudom befizetni.

Aztán jöhet az útlevél ami 30 napon belül megjön de nekem gyakorlatilag egy hét alatt meglett.

Utasbiztosítást is csak megkötöd a banknál vagy biztosítónál és kész. Egyik munkanapon elintézed és kész.

Kp legyen nálad valamennyi de fontosabb hogy a kártyádon legyen pénz. Amerikába a kártyás fizetés a népszerűbb.

2016. márc. 5. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!