Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Tömegszállások, sok ágyashálós...

Tömegszállások, sok ágyashálószobák. Mennyire biztonságosan?

Figyelt kérdés

Ezek a tipikus 'backpack accommodationok'

Bár én sajnos nem csak egy hátizsákkal leszek hanem bőrönddel is, így kicsit félek az ilyen 4-6 ágyas szobáktól, kitudja kikkel sodor össze a sors, és mimmel távoznak.

Tapasztalatok?

2016. febr. 16. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Én nem mennék, mert nem tudni kikkel kerülsz egy szálláson. Lehet köztük olyan aki kirabol, vagy egész éjjel nem alszol mert melletted egy pár szexel, és nem érdekli őket, hogy vannak még ott mások is. Vagy lesz aki olyan hangosan horkol, hogy képtelen az ember aludni tőle.
2016. febr. 16. 22:25
 2/11 szabina555 ***** válasza:
66%
én kb.csak ilyenekbe aludtam, soha sehol semmilyen probléma nem volt. a legtöbb (99%), ugyanolyan utazó, mint te, akinek nincs pénze a drágább hotelekre, stb. nagyrészük fiatal. nem rabolnak ki, vannak szekrények ahova elzárhatod a cuccaid. egy helyen egy idősebb néni is volt, nagyon cuki volt. rajta kívül mki fiatal utazó. szerintem jó, lehet ismerkedni is stb. fiatalkorban belefér az ilyen :)
2016. febr. 16. 23:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Mi tavaly voltunk ilyen szálláson. Minket megloptak amikor aludtunk, de szerencsére a pénzt nem vitték el.

Ráadásul valaki iszonyatosan hangosan horkolt. Tény, hogy többségükben fiatalok mennek ilyen szállásra.

2016. febr. 16. 23:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Számzáras bőrönd, aztán csak felébredsz, amíg tekergetik.
2016. febr. 16. 23:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Soha nem mennek ilyesmibe, felnek a lopastol, illetve mar alt isibe se szerettem a taboroknak ezt a reszet, hogy 5-6-7-stb ember/szoba. Ki tudja, milyen hippiket sodor oda a sors.
2016. febr. 17. 00:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Itt most a hostelekről van szó?
2016. febr. 17. 09:26
 7/11 A kérdező kommentje:

hát igen, ilyen hostel félékről, ahol 6-8 ágyas szobák vannak

de a legnagyobb 'gond' hogy ahol megkéne szállnom az Los Angeles :DDDDDD ami meg bármennyi is ott a turista, azért plusz veszélyességi faktor, mert nem véletlen a hírneve

2016. febr. 17. 10:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a hosteleket, szuper jól lehet ismerkedni, utána esetleg együtt utazni.

Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom volt, kivéve egy alkalommal Athénban, nagyon vacak volt a hostel, de ott is tök jó társaságot találtam.

Általában a hostelekben vannak szekrények ahova egy lakattal elzárhatod a cuccaidat. Nekem a hátizsákomon van egy lakat, így azt mindig tudom használni.

2016. febr. 17. 11:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is hostelban fogok megszállni New Yorkban (HI NYC). Ezek szerint negatívumokkal kell kalkulálni, ha az ember ilyen helyen alszik? Vagy teljesen fölös majré?
2016. febr. 18. 06:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Az ismerősömet hostelben összemarták az ágyi-poloskák, amikből sikerült az otthonába is hazavinni párat. Azután annyira elszaporodtak, hogy alig tudták többszöri nekifutással kiirtani. Mondta, hogy amennyibe kerültek az irtások, annyiból szállodába is mehetett volna.
2016. febr. 18. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!