Hogy tudnék kijutni 1-2-3 hónapra dolgozni az USÁ-ban?
Figyelt kérdés
Elsősorban azért mennék, hogy a nyelvet gyakoroljam illetve, hogy világot lássak. Emellett jó lenne valami munkát is találni, amiből finanszírozni tudom a kint létet. Max 3 hónapot szeretnék ott eltölteni.
Láttam, hogy vannak oldalak akik munkát kínálnak, de nem tudom, hogy ezek megbízhatók-e.
2016. jan. 29. 13:15
1/3 anonim válasza:
Ajánlom ezt, ha még egyetemista vagy. Több ismerősöm is volt és nem átverés. Kapsz fizetést meg ellátást, szóval nem lesz mínuszos a kintléted.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sajnos már végeztem a sulival. Viszont húgom volt kint velük. :)
2016. jan. 29. 18:25
3/3 anonim válasza:
Unokatesónőm kint dolgozik pincérnőként legálisan, vízummal. Eme cég által jutott ki, májusban szoktak interjúztatni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!