Salt Lake City-be Európából Párizson kívül megy járat?
Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 00:12
3/12 A kérdező kommentje:
És lehet úgy is menni, hogy Bp-valamelyik USA város, és onnan átszállás gondolom, sőt úgy nem olcsóbb?
2016. jan. 13. 12:18
4/12 anonim válasza:
Mo.-ról nincs közvetlen gép az USA-ba.
5/12 anonim válasza:
Londonból mi megy közvetlenül? Én egy keresőben sem látok ilyet...
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Ez érdekes, mert a Skyscanneres keresés alapján valóban úgy tűnik, mintha lenne londoni átszállással, de ha kiválasztod, akkor ténylegesen már nem jön be. Én BA-nál sem láttam közvetlen LON-SLC járatot, de lehet rossz dátumra kerestem.
8/12 anonim válasza:
7:
"Ez érdekes, mert a Skyscanneres keresés alapján valóban úgy tűnik, mintha lenne londoni átszállással, de ha kiválasztod, akkor ténylegesen már nem jön be."
Nem tudom, te mit néztél. Az Iberian Airlines-szos, egy átszállásos járat nagyon is bejön.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
#8 Ha rámész, hogy kiválaszt, akkor átírányít a BudgetAir-re, és ott már nem jön be Iberian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!