Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » A repülőn lehet tölteni laptopot?

A repülőn lehet tölteni laptopot?

Figyelt kérdés

Az AirBerlinnel megye NY-ba egy Airbus Industrie A330-200

típusú géppel.Ezen a gépen lehet mondjuk laptopot tölteni?Elég hosszú lesz az út és valamivel el kell ütni az időt.Gondoltam úgy is viszek laptopot akkor játszok rajta csak nem tudom lehet e tölteni a gépen.

2016. jan. 4. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem
2016. jan. 4. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jan. 4. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Konnektor Nincs, De usb port minden üléshez van. Ha azon keresztül lehet, Akkor igen.
2016. jan. 4. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Az utolsónak van igaza. Annyit még hozzátennék, hogy nálam nemigen működött, még a telomat sem töltötte fel rendesen. Plusz a Tegel egy rém régi reptér, míg máshol simán lehet találni pontokat ahol feltölthetted a gépet, a Tegelen még egy konnektort sem találtam. ( Ha onnan indulsz majd, nem tudom, hogy megnyílt már az új berlini reptér). Egyébként an saját szórakoztató rendszer, szerintem a laptop nélkül is kibírható az út 😃
2016. jan. 5. 11:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen a Tegel-ről megyek.
2016. jan. 5. 15:56
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Az egyik legrosszabb repülötér. Tavaly ott szálltam át, De soha többet.
2016. jan. 6. 01:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Mi volt a gond?
2016. jan. 6. 01:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Rém gagyi, régi reptér. Én még nem szálltam át ott, csak utaztam a Tegelről. Rosszul lettem, szerettem volna beszélni egy nővérrel Ki volt táblázva hová kell menni, valami pince szerű folyóson mentem át, persze sehol semmi. Végre találtam egy nőt, angolul szót sem beszélt, elgagyogtam németül neki, mondta segít. Elmondta hová menjek. Ok. megkerestem, de az más volt. Hagytam a csudába. Aztán a terminálok között rohadt sokat kell gyalogolni, nagy cuccokkal élmény. Bent a terminálban semmi nincs, dög unalom. Inkább éri meg kimenni a városba, persze az sem egyszerű, busszal kell menni, plusz metró. A buszon mindig rohadt nagy a tömeg.

Mondjuk a német barátnőm szerint bolond vagyok, szerinte nagyon jó reptér. Nekem is végül a legnagyobb bajom, hogy épült egy új berlini reptér, mégis még mindig a ratyi Tegelt használja Németország fővárosa, amikor München, Frankfurt meg messze jobb reptérrel rendelkezik.

De no para kibírható, én is most megyek vissza januárban 😃

2016. jan. 6. 12:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Néhány ezer forintért lehet kapni mobil áramforrást. Laptopom nincs, okostelómat 4-5 alkalommal tudom újratölteni olyan 30%-ról 100%-ra.
2016. jan. 6. 13:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, egyetértek az utolsó előttivel. öreg és szakadt az egész repülőtér. 1,5 óránk volt az átszállásra és kinnt a taxik között kellett a csomagokkal bandukolni és keresni melyik terminálra menjünk. Ahogy odaértünk, ott meg nem volt hely, hogy leüljünk, km-es sorban állt mindnki és nem volt csak egy WC.
2016. jan. 7. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!