Akik az USA-ban vagy Kanadában élnek/éltek, milyen gyakran jöttök haza Magyarországra?
Figyelt kérdés
Mennyi volt a leghosszabb idő amíg otthon voltatok? és milyen gyakori hazautazás lenne nektek ideális?2015. dec. 4. 20:47
1/7 anonim válasza:
Egy èvben 2-szer megyünk haza, alkalmankènt 2 hètre. Egyszer tavasszal-nyàr elejèn ès karàcsony előtt. Legközelebb december 10-èn megyünk ès 29-èn jövünk vissza. Nekünk ez ideàlis, a szüleim èvente egyszer jönnek hozzànk 3 hètre, ìgy van elèg időnk.
2/7 anonim válasza:
Évente egyszer 3 hétre júniusban. Ennyi sajnos az éves szabadságom. Amikor nem volt még munkahelyem kétszer mentem egy-egy hónapra.
3/7 anonim válasza:
1 vagy 2 evente jarok haza.
Ha en nem megyek akkor a szulok jonnek.
Ha en megyek, akkor max 3 hetre, tobb szabim nincs.
Ha anyuek jonnek, akkor 2-2es fel honapra. Nyugdijasok, raernek.
Ha minden evben tudnek menni 3 hetre az ugy idealis lenne, de nem tehetem meg minden evben. Amikor anyuek jonnek, akkor mar nem futja anyagilag, hgy meg en is hazarepuljek.
4/7 anonim válasza:
Érdekes a szóhasználat. Az én hazám Kanada. Magyarországra évente kétszer látogatok, néhány hétre, ez nekem ideális.
5/7 anonim válasza:
Ket-harom evente.Evek soran egyre rovidebb ideig maradunk otthon.Az elejen 8 hetet is voltunk most mar ket het is soknak tunik.
6/7 anonim válasza:
Ketszer, haromszor a harminc ev alatt.
7/7 anonim válasza:
Akkor az USA-ban tényleg csak évi 15 nap szabadság jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!