Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikában olcsóbbak a műszaki...

Amerikában olcsóbbak a műszaki cikkek?

Figyelt kérdés

Táblagépet szeretnèk majd venni és mondjuk egy apple mennyiber kerül ott? Meg írta valaki itt, hogy külföldi oldalakon is lehet venni csak pdf olvásra kéne meg néha netezni tudnátok ilyen oldalakat mondani ahol olcsóbban lehetne beszerezni?

Köszönöm a válaszokat előre is!:)

2015. nov. 29. 12:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Kb ugyan annyi, mint itt, csak ott nagyobb a fizetés és ezért van többeknek.
2015. nov. 29. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
49%

Olcsobb, csak epp alapbol nem kapsz garanciat.

Masfelol, Apple termeket nem vasarolhatsz a kinti Apple store-ban, mert atiranyitanak a magyar viszonteladokhoz. Harmadreszt, amennyiben Amerikabol (ertsd: Union kivulrol) vasarolsz valamit, 10% vam es 27% AFA terheli, melynek az alapja a termek ara + a szallitasi koltseg (!). Igy is olcsobb?

Negyedreszt: pdf-et olvasni meg netezni pont tokeletesen felesleges iPad-en, sokkal olcsobb alternativak is vannak, amiket idehaza, forintert, garanciaval megvasarolhatsz.

2015. nov. 29. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
(csak hogy erezd a koltsegeket: adott egy 100 forintos termek, amit mondjuk 15 forintert szallitanak ide. 115 forint, 10% vammal mar 126 forint. Az AFA tovabbi 31 forint, es mar 147 forintnal tartunk, a 100 forintos termeknel...
2015. nov. 29. 12:43
 4/11 szabina555 ***** válasza:
100%
ha kimész, és mondjuk amazonról megrendeled magadnak oda, ahol épp az USA-n belül tartózkodsz, bőven megéri, lényegesen olcsóbb, mint itthon. aztán hazahozod (nincs ván, nincs szállítási költség). de am.pdf olvasásra és netezésre tényleg felesleges az iPad, akkor már ott a Kindle, Amazon saját márkája, ami tök megbízható és nagyon baráti ára van :)
2015. nov. 29. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
ha kimész? :) hát ha épp arra járok lehet, de egy retúr 200 ezer ft az USA-ba
2015. nov. 29. 13:11
 6/11 A kérdező kommentje:

értem köszönöm a válaszokat :) ment a zöld mindegyikre:)

hát értem a vámot.. de ha még így is olcsóbb lenne bevállalnám mert itt Magyarországon elég drágák.. és nem lennék a saját pénzem ellensége :( amazonról tudnék itthon rendelni?

2015. nov. 29. 13:32
 7/11 A kérdező kommentje:

[link]

akár ez?

2015. nov. 29. 13:36
 8/11 szabina555 ***** válasza:

azért írtam, ha kimész, mert feltételeztem a kérdezőről, hogy a közeljövőben kiutazik egyébként is, és azért érdekli, hogy ott mennyibe kerülnek a dolgok.. tévedtem.

kérdező: tudsz amozonról rendelni, de nem minden terméket, és úgy már igencsak van rajta vám és szállítási költség is.

2015. nov. 29. 14:09
 9/11 A kérdező kommentje:

és ha itt rendelem?

[link]

Egyesült királyságban nincs vám akkor ez azt jelenti, hogy ennyi lenne amennyit ír, vagy még hozzá jön a 27% magyar áfa.

2015. nov. 29. 14:18
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

[link]

az amerikai oldalak az adot nem mutatjak csak amikor a fizetes reszhez ertel

ado allamonkent valtozik, Californiaban 9% vagyis amit latsz $ osszeget arra meg jon ado!

2015. nov. 30. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!