Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New York városrészek?

New York városrészek?

Figyelt kérdés

Le tudnátok nekem jellemezni New York öt negyedét?

(Mannhattan, Bronx, Queens, Staten Island, Brooklyn)

Megélhetőség, árak, környezet, munkalehetőség, emberek, életszínvonal....ilyenek érdekelnének.

2015. szept. 15. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Tudom, valódi kesesszét vársz, de jobb lenne ha itt kezdenéd az olvasást:

[link]

aztán egyesével elolvasnád a linkjeit is.

2015. szept. 15. 15:45
 2/7 A kérdező kommentje:
már elolvastam ezeket, de én a ti szavaitokra vagyok, kíváncsi ez nem sokat mond...
2015. szept. 15. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Bronxban vannak a nigg@rek. Es olcso! Mint az Aldi ;-)
2015. szept. 15. 16:12
 4/7 A kérdező kommentje:
És a többi? :D
2015. szept. 15. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
Ugye nem gondolod komolyan, hogy majd mi megírjuk, mert te lusta vagy rászánni az időt??????
2015. szept. 15. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Szeritnem érdeklődj illetékes oldalakon,ahol találkozol is olyannal,aki kinn él az óhalytott területen.

Én is csak azt tudom mondani,amit a Wikipédiából kiolvastam és innen onnan összeszedtem.

2015. szept. 15. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
32%

de én a ti szavaitokra vagyok, kíváncsi - komolyan ugy gondoltad, hogy talalsz a GYIKon??? olyan embert aki NY minden 5 negyedeben elt? Ugyanis anelkul hogy ott elnel FOGALMAD sem lesz a kornyekrol, eletszinvonalrol, munkalehetosegekrol.

12 eves almodozo gyerek vagy aki latott vmi nyujorkos filmet es most kitalaltad, hogy oda akarsz koltozni?

A legtobb valaszolo (koztuk en is) akiknek volt szerencseje NYba eljutni valoszinuleg turistaskodni volt. Turistak nem sok tapasztalatot szereznek eletszinvonal meg munka ugyeben, ugye erted?

Lattam mar itt a GYIKon valaszolokat, akik allitolag NYban elnek, de kizart hogy atfogo ismeretekkel rendelkeznenek mind az 5 negyedrol.....

2015. szept. 15. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!