Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Zöldkártya lottó?

Zöldkártya lottó?

Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? Mennyi ideig tart? Van értelme egyáltalán?

2015. szept. 14. 01:37
1 2
 1/16 anonim válasza:
33%
Van hát, sorsolás van a játékosok között, nem pedig mint a lottón, hogy véletlen számokat kell eltalálni, így kb 500.000.000 az egyhez esélyed van, hogy téged húznak ki, én 5 évet éltem New Yorkban 2 magyart is ismerek, akinek így lettek meg a papírjai.
2015. szept. 14. 08:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

> így kb 500.000.000 az egyhez es

Baromsag! Nagyjabol 10M palyazik evente a Diversity Visa-ra, kb 100k jut regisztracioig es 50k kap vizumot. Az eselyed igen jo, fel szazalek.

2015. szept. 14. 08:35
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Csak az a gond a dologgal, hogy a nyerés önmagában nem jelent kiköltözést. Indulásnak fel kell mutatnod X összeget (több millió forintnyi dollár) és hogy mivel fogsz foglalkozni, továbbá ha nem elég gyorsan intézed az adminisztrációt, akkor ugorhat az egész.
2015. szept. 14. 10:10
 4/16 anonim válasza:
Ezért érdemes eleve kint lennet túltartózkodva dolgozva és állami szinten adózhatsz is ha "feketén" vagy ott és ez bizony nagyon beszámít, az 500millióval pedig tényleg túllőtem
2015. szept. 14. 10:41
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Akarmit szivsz azonnal allja le vele, undocumented alien statuszbol jelenleg nincs legalis statusba ut, a DV sem az. Ugyanakkora marhasag mint a felmilliardos tipped.
2015. szept. 14. 11:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Én minden évben elfelejtettem eddig, mivel évente csak egyszer nyitják meg a regisztációt egy rövid időre. Idén már beírtam a naptáramba. Az idei jelentkezők közül a nyertesek csak 2017-től kapnak zöldkártyát, szóval nem megy az olyan gyorsan.

Értelme van, mivel tényleg lehet nyerni. Én is ismerek olyan magyart aki nyert.

Pontosan nem tudom milyen követelmények vannak, nyílván nem elég csak megnyerni, meg is kell felelni sokmindennek.

És a zöldkártya nem feltétlen egy életre szól, azt el is lehet veszíteni. Tudomásom szerint kötelező x időt az országban töletni minden évben, különben elveszik. Szóval ha valakinek nem komolyak a szándékai, akkor nem éri meg pályázni.

2015. szept. 14. 13:11
 7/16 anonim ***** válasza:

> Csak az a gond a dologgal, hogy a nyerés önmagában nem jelent kiköltözést

Ezert irtam a #2-ben hogy csak kb fele a nyerteseknek kap vizumot, bocsanat ha nem volt tiszta

2015. szept. 14. 18:14
 8/16 anonim válasza:

5# ha eleve vízummal mész ki, akkor nem számítasz dokumentum nélküli idegennek, csupán túltartózkodónak, és ha nyersz a zöldkártya lottón, vagy találsz egy újságban egy álláshirdetést és egy bizottság előtt be tudod bizonyítani, hogy jobb vagy az adott posztra a szakmádban, mint egy amerikai, akkor bizony megkapod a papírokat...

papírok nélküli idegennek, akkor számítasz, ha nem vízummal, hanem ESTA-val mész ki, és azzal tartózkodsz túl...

de még így is számtalan módszerrel szerezhetsz papírokat.. legegyszerűbb, ha házasodsz zöldkártyással, vagy állampolgárral... De az is járható út, ha a barátnőddel mész ki, kint felcsinálod, ő szül kint egy gyereket, a gyerek autómatikusan állampolgár lesz, az ő státusza ad egy védelmet nektek, nem lesztek állampolgárok, zöldkártyát sem kaptok, de szabadon járhattok ki be az országból a gyerekkel együtt... rengetegen csinálják ezt... ez akkor szopóág, ha a csaj kidob... de amint a gyerek betölti a 21-et családegyesítő programon belül megigényelheti az állampolgárságot a szülőknek...

2015. szept. 14. 19:30
 9/16 anonim ***** válasza:
ez baromsag. attol,hogy valakiide szuli a gyereket meg semmilyen vedelmet nem kap. ha kiutasitasra kerulnek valaszthatnak,hogy viszik a gyereket vagy itt hadjak allami gondozasba. a gyerek mikor elmult 18 akkor majd szponzoralhatja a szuloket. ha ez igy lenne akkor mar egesz mexiko itt lenne.
2015. szept. 18. 12:31
 10/16 anonim válasza:
Nem lenne, mivel más szabájok vonatkoznak egy maxikóból és egy európából érkező emberre, tartsad baromságnak nyugodtan, nemek 2 ilyen barátom is van, akik így vannak kint ny-ben túltartózkodva, és minden év nyarán hazajönnek és vissza is mennek repülővel, a repülőtéren mindig kikérdezik őket, de a gyerek miatt mivelbők a szülei, a gyerek pedig oda jár iskolába stb, be is engedik őket mindig...
2015. szept. 18. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!